Scorpions – show exploziv la București

Scorpions - show exploziv la București
Publicat: 15/12/2013, 16:56
Actualizat: 01/04/2019, 06:00

Trupa germană Scorpions s-a aflat, sâmbătă seară, pentru a opta oară la București, unde a susținut un show exploziv la complexul Romexpo, care a făcut parte din Rock’n Roll Forever Tour 2013, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

La ora 21.00, cu o precizie nemțească, și-au făcut apariția pe scenă mult-așteptații Scorpions! Din primele minute ale concertului, aceștia au oferit un show extrem de dinamic, electrizant și grandios – exact așa cum promitea Klaus Meine într-un interviu acordat la sosirea în București: „Hei România, ne bucurăm că ne-am întors. Let’s Rock!!! Vom avea un show grandios mâine seară!”. Au salutat publicul în limba română: „Bună seara! Ce faceți?” și au început show-ul.

Așa cum spunea și solistul formației, albumul „Sting In The Tail” a avut un succes extrem de mare, fapt ce a dat naștere unei noi generații de fani, pe care cei de la Scorpions și-au propus să o cucerească definitiv, acesta fiind și motivul pentru care au luat decizia de a nu se mai retrage.”Pe măsură ce emoția noastră a crescut, decizia de a nu ne retrage s-a impus treptat în mințile noastre. Una înseamnă să spui ‘acesta este sfârșitul trupei Scorpions’ și alta înseamnă să și faci acest lucru. Albumul nostru ‘Sting in the Tail’ a avut un succes atât de mare, încât o întreagă generație nouă s-a alăturat fanilor noștri. A fost uimitor. E la fel ca atunci când ești la o petrecere bună și îți vine foarte greu să cauți ușa pentru a pleca”.

Sâmbătă seară, într-o formă de zile mari, artiștii nemți au cântat piese de pe cel mai recent album – „Sting in the Tail”, balade, dar și hituri care au cucerit mai multe generații la rând: „Wind Of Change”, „Send Me An Angel”, „Tease me, Please Me”. Au comunicat tot timpul cu publicul, întrebându-i din când în când: „Are you ready to rock?”.

Artiștii au fost extrem de darnici cu fanii lor, aruncând în public zeci de bețe de baterie și pene de chitară, primind și ei la rândul lor daruri de la fani, printre care și o bască asemănătoare cu cea a solistului. Klaus Meine a cântat câteva refrene cu steagul României în mână, onorând astfel miile de români prezenți la concert.

Trupa Scorpions a păstrat cele mai bune piese pentru bis, interpretând, printre altele, „Rock You Like A Hurricane”.

Concertul a fost organizat de Project Events.

Succesul înregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins o lume întreagă că trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaționale. Dragostea și admirația milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei să plece într-un nou turneu – Rock’n Roll Forever -, în care să își încânte fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar și cu hiturile care au cucerit toate generațiile.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupa a fost înființată în 1965 și are în componența actuală cinci muzicieni care provin din țări diferite. Celebră în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You”, Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei. Balada „The Wind of Change”, lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Asocierea trupei The Scorpions cu prăbușirea Zidului Berlinului a fost consacrată în 1999.

Cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a zecea aniversare a căderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa „The Wind of Change” acompaniați de o orchestră compusă din 160 de violoniști.

De-a lungul carierei sale, formația a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Coreea de Nord sfidează ONU și lansează mai multe rachete balistice