Scrisoarea emoționantă pe care o fetiță a lăsat-o înainte să moară

Publicat: 18/01/2014, 21:16
Actualizat: 09/07/2016, 19:58

O fetiță din SUA, care a murit la numai 12 ani, din cauza unei pneumonii, a lăsat în urma ei o scrisoare emoționantă, pe care părinții copilei au descoperit-o la câteva luni de la înmormântare, scrie viralnova.com.

Chiar pe plic, Taylor Smith a lăsat un mesaj important: „A se deschide DOAR pe 23 aprilie 2023!”. La acea dată, copila ar fi împlinit 22 de ani, iar scrisoarea era adresată chiar propriei persoane, dar din viitor. Cum fetița a decedat, părinții ei au hotărât să deschidă scrisoarea de două pagini, înainte de termenul înaintat de ea.

„Dragă Taylor, cum mai e viața ta? Viața este destul de simplă acum (10 ani în trecutul tău). Felicitari că ai terminat liceul. Dacă nu, du-te și încearcă din nou. Trebuie să iei diploma aia. Ți-ai găsit o locuință a ta? Dacă suntem la facultate, care e specializarea? În prezentul meu, îmi doresc să fiu un avocat”, a lăsat scris micuța Taylor.

În aceeași scrisoare, ea se întreabă dacă între timp a călătorit mult, dacă a mers cu avionul și dacă a vizitat alte țări. Mai mult, ea a făcut referire și la Dumnezeu. „Care este relația ta cu El? Te-ai rugat, ai citit Biblia sau l-ai servit pe Dumnezeu în ultima perioadă? Dacă nu, ridică-te și fă-o ACUM! El a fost batjocorit, bătut și răstignit pentru tine. Un om fără păcate, care nu a făcut nimănui nimic rău”, a mai scris Taylor.

În încheiere, copila a punctat că în cei zece ani cu siguranță s-au întâmplat multe lucruri, „bune și rele, dar pe care trebuie să le îndurăm”.

„Tine minte ca au trecut 10 ani de cand iti scriu asta. S-au intamplat si lucruri bune, dar si rele, dar asta este viata si trebuie sa le induram.”, sunt cateva dintre cuvintele micutei, descoperite de parinti.