Scrisoarea unui băiat de doar 10 ani a ajuns VIRALĂ, după ce copilul i-a cerut sfaturi șefului companiei aeriene Qantas

Scrisoarea unui băiat de doar 10 ani a ajuns VIRALĂ, după ce copilul i-a cerut sfaturi șefului companiei aeriene Qantas
Publicat: 12/03/2019, 14:28
Actualizat: 25/03/2019, 20:16

„Vă rog să mă luați în serios”, a scris Alex Jacqout în scrisoarea trimisă directorului executiv, scrie BBC.

Joyce a fost de acord să se întâlnească, față în față, cu Alex pentru „a-și compara notițele”.

„De obicei, competitorii noștri nu ne cer sfaturi, dar când un viitor conducător de companie aeriană ne-a contactat, nu am putut să îl ignorăm. Este doar un mod în care îi puteam răspunde la întrebări: ca de la un CEO la un alt CEO”, a notat Joyce înr-un mesaj pe Twitter, care s-a viralizat.

Din perspectiva șefului viitoarei companii aeriene „Oceania Express”, băiatul i-a cerut sfaturi lui Joyce în privința promovării companiei, asigurându-l pe directorul executiv că a început deja să lucreze la unele detalii, de genul avioanelor de care are nevoie, numărul de zboruri sau catering.

„Pentru că sunt în vacanță am mai mult timp pentru lucru, însă nu știu ce anume să fac. Puteți să îmi dați o idee? Mă gândeam să vă întreb pe dumneavostră din moment ce sunteți directorul executiv al companiei Qantas”, a scris Alex în scrisoare.

Alan Joyce i-a mulțumit băiatului pentru că a luat legătura cu el și a precizat că „a auzit niște zvonuri dspre un nou concurent care va intra pe piață”. A mai adăugat că de obicei nu oferă sfaturi competitorilor săi, însă va face o excepție, pentru că și el a fost odată un copil care și-a dorit să afle mai multe despre zboruri.

Alex a spus postului de radio 2GB din Sidney că a fost foarte entuziasmat după ce a primit raspunsul și că nu i-a venit să creadă. Mama sa a declarat ziarului The Australian că a fost deja aranjată data pentru întâlnirea dintre cei doi.

Foto: Hepta