• Publicat:
Magazin

Se IZBESC de ziduri sau CONDUC legați la ochi. Provocarea inspirată de un film cu Sandra Bullock pune în PERICOL viața publicului

Se IZBESC de ziduri sau CONDUC legați la ochi. Provocarea inspirată de un  film cu Sandra Bullock pune în PERICOL viața publicului
La volan, pe stradă, sau în casă umblă legați la ochi, inspirați de un film cu Sandra Bullock. Vezi imagini cu incidentele provocării «Bird Box».

Filmul „Bird Box: Orbește/ Bird Box”, distribuit pe platforma Netflix, a devenit sursa unei provocări care a circulat pe rețelele sociale până când producătorii s-au văzut nevoiți să avertizeze publicul să nu pună în practică ceea ce vede pe ecran.

Provocarea Â«Bird Box» a devenit tot mai cunoscută. Părinți aleargă legați la ochi împreună cu fiul său, care se izbește puternic de perete, iar un bărbat conduce cu o bandă neagră la ochi.

KFC Singapore a realizat o reclamă inspirată de fim cu titlul: Singura cutie cu păsări de care ai nevoie, referindu-se la cutia cu aripioare de pui:

 

Rețeaua Netflix s-a văzut nevoită să îi avertizeze pe cei care încercau să umble legați la ochi pe stradă după modelul personajului jucat de Sandra Bullock în film să nu își pună viața în pericol.

 

După ce pelicula a fost urmărită de 45 de milioane de abonați ai rețelei stabilind un record pentru conținutul propriu de pe platforma online pe conturile de socializare ale Netflix au apărut mesaje de avertizare: „Nu ne vine să credem că trebuie să spunem asta: Vă rugăm, nu vă faceți rău cu provocarea «Bird Box». Nu știm cum a pornit și ne bucurăm că suntem iubiți, dar, băieți și fete, în 2019 ne dorim un singur lucru și acela este să nu ajungeți în spital pe motiv de meme”, au notat reprezentanții companiei.

 

 

 

Filmul „Bird Box: Orbește/ Bird Box”, regizat de daneza Susanne Bier, spune o poveste post-apocaliptică. O familie încearcă să se salveze fugind de un monstru care își prinde victimele prin intermediul privirii. O mamă încearcă să își protejeze copiii legându-i la ochi, iar ei își aplică același tratament. Internetul s-a umplut rapid de meme inspirate de acest film, iar acum, mulți internauți au început să încerce în viața de zi cu zi deplasarea legați la ochi. 

Unele persoane au încărcat pe internet chiar și înregistrări care arată cum au trăit legați la ochi timp de 24 de ore. Multe imagini înfățișează grupuri de oameni care bântuie pe străzi cu ochii acoperiți, altele surprind persoane care cad pe scări ori se lovesc de ziduri.

 

 

×
Inchide