• Publicat:
Magazin

Secretul cuplului Hitler-Braun, DEZVĂLUIT după zeci de ani de speculații. Motivul incredibil pentru care ADOLF nu a întreținut relații INTIME cu EVA

Secretul cuplului Hitler-Braun, DEZVĂLUIT după zeci de ani de speculații. Motivul incredibil pentru care ADOLF nu a întreținut relații INTIME cu EVA
Liderul nazist Adolf Hitler nu a întreținut niciodată relații sexuale cu soția lui, Eva Braun, deoarece aceasta suferea de o boală vaginală rară, potrivit unor noi documente istorice.

Profesorul Thomas Lundmark, cel care a definitivat o biografie a lui Braun, a declarat că iubita lui Hitler suferea de sindromul Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser sau MRKH, scrie The Daily Star.

Boala rară apare când la fătul din pântecele mamei nu se dezvoltă complet aparatul reproducător. În acest caz, fetița respectivă are sau nu uter și canalul vaginal este scurt, îngust sau chiar lipsește.

Femeile care suferă de MRKH spun că sexul reprezintă o agonie și apelează la intervenții chirurgicale – inclusiv Eva Braun s-a aflat într-o asemenea situație neplăcută.

 

Mărturiile celor care au cunoscut-o pe Eva aduc noi clarificări în privința relației ei cu Adolf Hitler.

În timpul unei vizite la Roma, Eva s-a confesat translatorului ei, diplomatul nazist Eugen Dollmann, că nu poate face sex cu Hitler.

Potrivit memoriilor lui Dollmann, aceasta a zis: „Misiunea, misiunea, misiunea e tot ce știe. Simpla ideea a contactului fizic i-ar contamina misiunea. De multe ori am privit amândoi răsăritul și mi-a zis că el poate iubi doar Germania. Tinerețea Germaniei, care se uită la el ca la un exemplu, nu ar trebui să fie dezamăgită de povești sordide de amor, deoarece s-ar pierde încrederea în cauză”, s-a plâns Eva Braun.

 

În viziunea profesorului Lundmark, mărturia lui Dollmann este cât se poate de veridică. Profesorul citează un medic personal al lui Hitler, Karl Brandt și două secretare, Gertraud Junge și Christa Schroeder, care au confirmat că Fuhrerul nu avea relații sexuale cu Braun.

Herbert Dohring, un îngrijitor al domeniului Berghof, a declarat: „Nu există nicio dovadă. Eu – și soția mea – nu am sesizat nimic. Soția mea a fost mereu curioasă – ba chiar îi inspecta lenjeria lui Hitler, atunci când acesta pleca. Nimic, nimic, nimic”.

Chiar și Hitler, în testamentul său, sugerează o relație platonică, spunând că de Braun l-a legat „o prietenie loială, timp de mulți ani”.

 

Hitler spune că iubește poporul și atât. „Nicio persoană din anturajul Evei nu a spus că ar fi avut o relație romantică, nici măcar părinții ei. Nu au fost intimi”, a declarat profesorul Lundmark.

Acesta a susținut că Hitler a folosit-o pe Eva drept „un scut” împotriva speculațiilor privind viața lui intimă.

„A trăit pur și simplu pentru Hitler și el a folosit-o„, a declarat profesorul. Hitler și Eva s-au căsătorit în buncărul Reichstag-ului, în 1945, chiar înainte să se sinucidă, după ce Germania a pierdut iremediabil războiul.

foto: youtube.com

Inchide