SHARON STONE a fost INTERNATĂ într-o clinică din Milano

SHARON STONE a fost INTERNATĂ într-o clinică din Milano
Publicat: 23/09/2012, 11:53
Actualizat: 06/04/2019, 07:44

Actrița americană Sharon Stone a fost internată din cauza unor migrene puternice, vineri, într-o clinică din Milano, informează Reuters.

Actrița americană, în vârstă de 54 de ani, s-a plâns de o migrenă severă, după ce a asistat la prezentarea de modă susținută de casa Fendi, vineri, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Din fericire, artista americană și-a revenit și a putut să prezinte, sâmbătă, o gală de caritate la care au participat multe vedete, organizată pentru a strânge fonduri în beneficiul programelor de cercetare împotriva SIDA.

Sharon Stone s-a confruntat cu o problemă de sănătate gravă în 2001, când a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral – o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

La gala de sâmbătă de la Milano, actrița a purtat o rochie neagră decoltată, a zâmbit în fața camerelor de filmat și le-a spus jurnaliștii prezenți la eveniment că se simte bine.

„Vă mulțumesc. Mă simt bine, sunt bine, iar starea mea de sănătate este bună. Sunt fericită să mă aflu aici”, a declarat Sharon Stone pentru Reuters Television.

„Sunt foarte fericită să mă aflu aici, pentru un eveniment care înseamnă atât de mult pentru mine”, a adăugat actrița.

Reprezentanții organizației AmfAR (The American Foundation for AIDS Research) au precizat într-un comunicat oficial: „Sharon Stone a fost examinată de medici, care s-au asigurat că starea ei de sănătate este bună. Și, la fel cum spunea chiar ea, nimic nu ar fi putut să o împiedice să participe la această gală”.

La eveniment au fost prezenți designerii italieni Silvia Venturini Fendi și Roberto Cavalli, dar și Lapo Elkann, moștenitorul familiei care deține grupul Fiat. Intervențiile muzicale au fost asigurate de DJ-ul Mark Ronson și rapperul Theophilus London.

Purtătoare de cuvânt a asociației American Foundation for AIDS Research (Fundația Americană pentru Cercetări în domeniul maladiei SIDA), Sharon Stone și-a construit o reputație solidă și în afara industriei cinematografice de la Hollywood, participând la numeroase acțiuni de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Sharon Stone a prezentat în ultimii ani gala amFAR, fundația de caritate înființată de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA și organizează acest eveniment în fiecare an, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Gala amFAR de la Cannes reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa și reunește în fiecare an numeroase staruri internaționale. În 2011, la gala amFAR a fost strânsă o sumă de peste 7 milioane de dolari. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundații de 16 ani.

Sharon Stone este actriță și producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, și a devenit celebră pe plan internațional după rolul din „Instinct primar”, în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriță într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, grație rolului său de invitat special în serialul „The Practice”, dar și un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din „Casino”, care i-a adus și o nominalizare la Oscar.

În vara acestui an, Sharon Stone a venit în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, pentru lungmetrajul „What About Love”, în regia lui Klaus Menzel.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice