Sharon Stone, la un pas să recreeze scena în care își arată părțile intime din „Basic Instinct”, chiar în fața fiului ei / Spectatorii au rămas uluiți: Puteți încerca și voi

Redactor:
Silviu Bănilă
Actrița Sharon Stone, în vârstă de 61 de ani, a recreat, vineri seară, cea mai controversată scenă din thriller-ul erotic „Basic Instinct" („Instinct Primar") - 1992 - chiar pe scena Premiilor GQ de la Berlin. Printre spectatori s-a aflat însă și fiul ei, Roan, de 19 ani.

Sharon Stone a prezentat un moment „de omagiu” pentru filmul care a făcut-o cunoscută, „Basic Instinct”, din 1992, scrie thesun.co.uk.

Aceasta a recreat fără inhibiții momentul în care își arată părțile intime, stând pe un scaun, în celebrul film.

Bineînțeles că Sharon nu a mers până la capăt și a păstrat „intimitatea” la locul ei. Actrița a declarat că scena fierbinte i-a schimbat viața.

Sharon i-a încurajat pe cei din sală să recreeze ei înșiși momentul erotic, recunoscând că a fost ironizată pentru scena cu „picioarele desfăcute”, care a intrat însă în istoria cinematografiei.

„A existat o vreme când era doar o glumă”, a spus Sharon, care a jucat în „Basic Instinct” alături de Michael Douglas.

Sharon l-a adoptat pe Roan alături de fostul ei soț, Phil Bronstein, în anul 2000. Actrița și Phil au trecut printr-un divorț dur în 2014, când bărbatul a câștigat custodia totală asupra lui Roan, pe care Sharon îl vede doar o dată pe lună.

În 2005 și 2006, Sharon a adoptat alți doi copii, pe Laird Vonne, de 14 ani și Quinn Kelly, de 13 ani.

×
Inchide