Și-a ucis fiica prin înfometare! Micuța a mâncat detergent după ce mama a lăsat-o singură în casă timp de o săptămână ca să meargă la petreceri

Redactor:
Gandul
Și-a ucis fiica prin înfometare!  Micuța a mâncat detergent după ce mama a lăsat-o singură în casă timp de o săptămână ca să meargă la petreceri
Maria Plenkina, în vârstă de 21,Kirov, Rusia, a recunoscut că și-a înfometat fiica lăsând-o singură în casă tim pde o săptămână pentru ca ea să meargă la petreceri.

Micuța Kristina Yakovleva a fost găsită dezbrăcată într-o cameră cu o temperatură foarte mică, înconjurată de ambalajele de la mâncarea lăsată de mama ei – iaurt, pui și cârnați. Trupul neînsuflețit al copilașului a fost descoperit de bunica ei care venise în vizită cu ocazia împlinirii vârstei de 3 ani de către Krstina. 

Incidentul șocant a avut loc anul trecut, în perioada Valentine’s Day.

Înainte să plece să petreacă timp de o săptămână, Maria Plenkina, a oprit apa din apartament.

Tânăra, considerată „diabolică” de către vecinii săi, riscă 20 de ani de închisoare pentru uciderea propriei fiice.

În cazul anchetei în care este cercetată pentru omor plin de cruzime, procurorii au demonstrată că Maria a plecat de acasă pe 13 februarie și a mai revenit abia pe 20 februarie, între timp lăsându-și fiica singură în casă.

De asemenea, psihiatrii au stabilit că Maria se afla „în deplinătatea facultăților mintale”.

O prietenă a Mariei, Anastasia Kurpina, cea la care se dusese să petreacă, a mărturisit că tânăra o mințesese că un alt prieten are grijă de fiica ei. În plus, aceasta a mărturisit că a plătit toate ieșirile în oraș ale Mariei din săptămâna respectivă.

Se pare că atunci când a fost arestată femeie nu a arătat nicio urmă de remușcare pentru ceea ce făcuse și a recunoscut că într-adevăr a lăsat-o pe micuță singură și încuitată în casă iar în sala de judecată a menționat că nu a avut intenția de a o ucide.

Bunica, în schimb, este cu adevărat distrusă: „M-a mințit că e totul în regulă. I-a mințit pe toți. N-aș fi crezut niciodată că Maria este în stare de așa ceva. Dacă aș fi văzut ceva în neregulă cu ea, aș fi luat-o pe micuță în grija mea”.

Sursă FOTO (colaj): dailymail.co.uk

 

Inchide