Șofer de TIR fotografiat gol pușcă într-o parcare din Paris: „Costă așa mult un duș? Suntem în Evul Mediu?”- „Omul trebuie să țină de fiecare bănuț”

Șofer de TIR fotografiat gol pușcă într-o parcare din Paris: „Costă așa mult un duș? Suntem în Evul Mediu?- „Omul trebuie să țină de fiecare bănuț
Publicat: 30/09/2019, 09:57

Imaginile au fost publicate pe grupurile „Viață de camionagiu” și „Regele șoselelor”. Bărbatul a fost fotografiat lângă TIR, gol pușcă în timp ce se spăla. Postarea este însoțită de descrierea: „Oare chiar costă așa mult un duș?”.

Imaginile au stârnit pe de o parte critici pentru șoferul dezbrăcat în parcare și pe de altă parte critici pentru cel care a suprins imaginile.

În timp ce unii consideră că șoferul ar fi trebuit să plătească trei euro pentru a face duș într-o cabină care se regăsește în parcare, alții susțin că probabil bărbatul a avut un motiv întemeiat să recurgă la varianta exhibiționismului:

„Rușine celui care a făcut pozele și le-a pus pe Facebook! Omul trebuie să țină de fiecare bănuț pentru a-și intreține familia. Aici am ajuns…. Tragic…”

„Multă răutate colegi…unii dintre cei care au comentat abia dacă au experiență în ale șoferiei…dar în a comenta sunt numărul unul…poate chiar nu era duș în parcarea respectivă”

„Sunt o gramadă de parcări,unde ori nu au dușuri,ori nu funcționează, ori nu vor să iți dea cheia….și atunci te descurci….”, comentează cei care îi iau aprărarea șoferului.

Alți membri ai grupurilor destinate șoferilor susțin că ceea ce a făcut bărbatul este ilegal și denotă lipsă de educație:

„Legea 5/art 375

…săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”

„Nu costă mult un duș. Costă foarte mult a fi educat”

„Cam mulți încurajează gestul făcut de acest individ… Din respect pentru ceilalți ar fi putut sa-și tragă un slip pe el! Ceea ce a făcut el este ilegal și se pedepsește! Cum ar fi ca toți șoferii sa umble in fundul gol prin parcare ?? Suntem în 2019 nu în Evul Mediu!” comentează cei care îl critică pe bărbat.

Foto: Facebook Viață de camionagiu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase