• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

SOLD OUT la Metallica, în 24 de ore! VESTEA BUNĂ: Mai găsiți bilete cu 1.600 de lei

SOLD OUT la Metallica, în 24 de ore! VESTEA BUNĂ: Mai găsiți bilete cu 1.600 de lei
Biletele la concertul Metallica de la București din 14 august 2019, vândute în 24 de ore. Vezi cât costă singurele bilete rămase disponibile pentru VIP

Potrivit organizatorilor, biletele pentru concertul trupei Metallica au fost epuizate în doar 24 de ore de la punerea în vânzare generală, pe 28 septembrie.

Biletele costau între 235 de lei și 395 de lei, dar au fost disponibile și pachete VIP, care includeau întâlnire cu trupa, vândute pentru 9.950 de lei.

Fiecare bilet cumpărat a inclus și cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital.

Luni, 1 octombrie 2018, mai erau disponibile pentru vânzare doar bilete VIP la prețul de 1.600 de lei.

„Turneul «Worldwired» se întoarce în Europa și Marea Britanie, între 1 mai și 25 august 2019, cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 – 2018, ce a depășit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa și Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de țări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia)”, anunță organizatorii.

Concertul va fi deschis de un recital susținut de trupele Ghost și Bokassa.

Una dintre cele mai apreciate formații rock din istorie, Metallica s-a înființat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri și a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu ușurință una dintre cele mai bune și mai influente trupe heavy metal ale anilor ’80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formațiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în același timp extinzând granițele genului thrash, folosind viteza și volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compozițiilor.

 

Inchide