Stăpânul i-a săpat groapa, după ce veterinarul l-a condamnat la moarte. Povestea incredibilă a unui câine salvat în ultimul moment

Redactor:
Silviu Bănilă
Un bărbat din Virginia a fost nevoit să sape o groapă pentru câinele său, după ce medicul veterinar i-a transmis că animalul de companie trebuie eutanasiat. Până aici, nimic ciudat, cu excepția faptului că patrupedul a așteptat, liniștit, pe marginea gropii, în timp ce stăpânul dădea la lopată.

Câinele credincios nu s-a lăsat intimidat nici de scena propriului mormânt, scrie metro.co.uk.

Scriitorul Franklin Hardy a povestit întâmplarea emoționantă pe Facebook: „Veterinarul i-a zis lui tata, la telefon (??), că urmează să-i eutanasieze câinele și va veni acasă la el, pentru a executa procedura. Tata a săpat groapa cu câinele de față”.

Familia a fost distrusă de gândul că-și va pierde câinele. Referitor la câinele său, care aștepta pe marginea gropii, bătrânul din zona rurală a Virginiei a declarat următoarele: „Nu pare să-l fi deranjat. Pentru mine a fost mai greu”.

Dar lucrurile au luat o turnură fericită.

„Veterinarul a venit și a verificat câinele, spunând că a fost o alarmă falsă. Oops! Câinele este sănătos! Totul a fost o nebunie!”

„De ce ar condamna veterinarul un câine la moarte, prin intermediul telefonului? Nu am nicio idee. I-am zis tatălui meu că nu este un veterinar bun. Tata m-a contrazis”, a povestit bărbatul.

Câinele se simte „excelent”, a spus Franklin.

Inchide