„Sunt blondă cu forme foarte apetisante”. Gest disperat a unei tinere de 22 de ani din Arad: își vinde virginitatea. Cum sună anunțul postat într-un supermarket

Sunt blondă cu forme foarte apetisante. Gest disperat a unei tinere de 22 de ani din Arad: își vinde virginitatea. Cum sună anunțul postat într-un supermarket
Publicat: 06/10/2017, 18:30

Pe acest panou oferit de magazinul din Micălaca, Arad, în zona pentru t „Servicii clienți”, o arădeancă de 22 de ani a postat un anunț care nu credem că a trecut neobservat, în care oferă doritorilor propria virginitate, scire aradon.ro.
„Am 22 de ani sunt blondă cu forme foarte apetisante”, a scris femeia în anunțul în care nu spune ce vrea la schimb, dar își oferă numărul de telefon doritorilor.


Nu știm ce solicită în schimb clienta supermarketului, însă pe mapamond au fost, în ultimii ani, numeroase trocuri: tinere din China care și-au oferit virginitatea pentru un IPhone; Alexandra, o româncă, care și-a vândut virginitatea pentru un milion de euro; o braziliancă a dorit pentru feciorie 485.000 de dolari sau o cântăreață din Nigeria ce și-a oferit virginitatea militanților islamici în schimbul unor fete răpite de aceștia.