Sylvester Stallone, lovitură de 4,5 milioane de dolari

Sylvester Stallone, lovitură de 4,5 milioane de dolari
Publicat: 24/12/2015, 14:19

Printre piesele scoase la licitație s-au numărat obiecte folosite în filmele seriei „Rocky”, inclusiv geaca de piele a lui Stallone, adjudecată pentru 149.000 de dolari, și șortul de pugilist pe care actorul l-a donat pentru producția „Rocky IV”, al cărui preț a ajuns la 57.500 de dolari.

De asemenea, un poncho folosit de Stallone în filmul „First Blood”, primul din seria „Rambo”, a fost adjudecat la prețul de 60.000 de dolari.

Actorul, care a participat la câteva dintre sesiunile licitației, a scos la vânzare și câteva obiecte personale, între acestea aflându-se o pereche de mănuși de box purtate de Muhammad Ali în 1980, pe care sportivul i le-a oferit lui Stallone cu dedicație. Acestea au fost vândute pentru 47.500 de dolari.

„Obiectele pe care le am au fost parte din viața mea pentru mai bine de 40 de ani. Am amintiri legate de aproape fiecare dintre acestea, dar cred că le-am folosit suficient, mi-am creat destule amintiri și acum e timpul să mă despart de ele”, este mesajul publicat de actor pe site-ul casei de licitații.

O parte din suma strânsă în urma licitației va merge către fundații caritabile care ajută veteranii militari americani.

Sylvester Stallone, născut în 1946, a devenit celebru la sfârșitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în filmele din franciza „Rocky”, și și-a construit o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acțiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza „Rambo”, și rolul unui mercenar în filmele din franciza „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

În anii ’80, „Sly”, așa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.