Tatăl a doi copii face mărturisi șocante: Îmi înșel soția pentru că ne face relația „mai puternică” / Mama copiilor nu are nicio idee despre „inițiativa” bărbatului

Tatăl a doi copii face mărturisi șocante: Îmi înșel soția pentru că ne face relația „mai puternică / Mama copiilor nu are nicio idee despre „inițiativa bărbatului
Publicat: 08/08/2019, 14:39

Josh, care vrea să își păstreze numele de familie anonim, folosește în mod frecvent platforma online de dating special pentru persoanele aflate într-o relație sentimantală serioasă „Ashley Madison”.

Acesta a povestit că este căsătorit de 8 ani, dar că a avut experiențe sexuale cu aproximativ 6 femei doar în ultimii 2 ani.

Josh a declarat că a început să fie infidel atunci când a ieșit cu o colegă, după tura de la serviciu, experiență pe care o descrie ca fiind una „eliberatoare”.

Se pare că bărbatul este convins de faptul că realția cu soția lui a fost „trecută”, dar că s-a îmbunătățit foarte mult de când a început să o înșele deoarece este „mai puțin frustrat”.

Josh, din Marea Britanie, care are peste 30 de ani, a mărturisit că infidelitatea lui a fost cea care a „îmbunătățit dinamismul” din căsnicie și că este convins că are un efect pozitiv asupra vieții lui.

Platoforma online de dating „Ashley Madison” are peste 54 de milioane de membri iar sloganul este „Viața e scurtă. Ar trebui să ai o aventură”.

De asemenea, Josh a mai menționat că apetitul lui sexual nu este același ca al soției, chiar dacă o iubește, așa că a apelat la acest site fără știrea ei pentru a face lucrurile mai interesante.

Bărbatul a declarat pentru Mirror: „E o situație câștig-câștig, eu pot să îmi explorez dorințele în altă parte și așa pot fi mult mai atent acasă și mai puțin preocupat de faptul că vreau să fiu împlinit. Nu vreau să mă îndrăgostesc. Este vorba de o plăcere hedonistă, erotică, și despre cum ne putem ajuta reciproc să avem o experiență minunată în viața noastră”.

Însă acesta a recunoscut că e vorba doar despre sex: „Da, e vorba despre sex, dar este mai complicat decât să te întâlnești cu o persoană oarecare. E o chestie mai evoluată decât asta”.

Totuși, Josh crede că dacă soția lui ar descoperi adevărul, aceasta ar fi „devastată”, dar mmentan relația lor este foarte bună.

Foto: Pixabay