„Terminator” va prezenta un reality show în locul miliardarului Donald Trump

Redactor:
Florin Badescu
Actorul Arnold Schwarzenegger, starul francizei "Terminator", va fi noul prezentator al reality show-ului "The Celebrity Apprentice", în locul magnatului Donald Trump, care a părăsit această producție TV pentru a candida la alegerile prezidențiale americane, a anunțat, luni, postul NBC.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 68 de ani, care și-a reluat cariera în cinematografie la scurt timp după ce și-a încheiat cel de-al doilea mandat în funcția de guvernator al statului California, în 2011, va deveni prezentatorul emisiunii „The Celebrity Apprentice” în sezonul 2016-2017, au precizat într-un comunicat reprezentanții postului NBC, deținut de Comcast Corp, informează Reuters.

„Arnold Schwarzenegger reprezintă un brand global în domeniul divertismentului și al afacerilor, iar realizările sale din arena politică vorbesc de la sine”, a declarat Paul Telegdy, directorul departamentului de programe alternative din postul NBC.

Paul Teledgy spune că Arnod Schwarzenegger are deja câteva idei pentru a asigura „o abordare nouă” a show-ului de televiziune, în cadrul căruia diverse celebrități concurează între ele, încercând să îndeplinească o serie de sarcini cu specific economic și strângând în același timp bani pentru proiecte de caritate.

Donald Trump, care a inventat în acest show TV celebra frază „You’re fired” („Ești concediat”), a părăsit emisiunea la începutul acestui an, deoarece dorește să candideze la alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2016 din partea Partidului Republican. În prezent, el conduce în sondajele de opinie, dar nu a fost deocamdată desemnat în mod oficial să reprezinte această formațiune politică la alegerile de anul viitor.

Arnold Schwarzengger spune că este un mare admirator al emisiunii „The Celebrity Apprentice” și al „felului în care această emisiune prezintă provocările și triumfurile din afaceri și ale muncii în echipă”.

„Sunt fericit că pot să aduc experiența mea în această emisiune și că vom continua să strângem milioane de dolari în scopuri caritabile”, a adăugat starul hollywoodian.

Actorul, născut în Austria, fost culturist profesionist, a jucat în mai multe filme după ce și-a reluat cariera cinematografică, însă niciunul nu a avut același succes de box office de care s-au bucurat producțiile sale din anii ’80 și ’90 precum „Conan Barbarul” și franciza „Terminator”.

Cel mai recent film al său, „Terminator: Genisys”, lansat în iulie, a obținut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanțe mult mai bune pe plan internațional, reușind încasări de 350,4 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Inchide