THE PRODIGY lansează un nou album: NO TOURISTS

Redactor:
Ana Obretin
THE PRODIGY lansează un nou album: NO TOURISTS
The Prodigy, nou album pe 2 noiembrie: "No Tourists". Vezi videoclipul primului single, Need Some1

Primul single de pe noul album al trupei formate din Liam Howlett, Keith Flint și Maxim se numește „Need Some1” și a fost lansat cu câteva zile în urmă, beneficiind și de un videoclip care a fost filmat în Manila, Filipine.

În 2015, după lansarea celui de-al șaselea album de studio, „The Day is My Enemy”, în ciuda succesului pe care încă îl înregistrează, după peste 25 de ani de carieră, cei trei britanici luau în calcul pentru prima dată varianta retragerii.

Membrii formației The Prodigy au declarat la momentul respectiv că nu mai vor să lanseze albume de studio, procesul în sine durând prea mult timp și că ar prefera să le înlocuiască cu EP-uri.

The Prodigy a fost înființată în 1990, iar primul album, „Experience”, a fost lansat în 1992, fiind urmat de „Music for the Jilted Generation” (1994), „The Fat of the Land” (1997), „Always Outnumbered, Never Outgunned” (2004), „Invaders Must Die” (2009) și „The Day Is My Enemy” (2015).

Printre piesele care au adus faimă grupului se numără „Voodoo People”, „No good”, „Firestarter”, „Breathe” și „Smack My Bitch Up”.

Nominalizată la două premii Grammy și cu vânzări de peste 30 de milioane de albume la nivel mondial, trupa The Prodigy a primit numeroase distincții, precum două Brit Awards, trei MTV Video Music Awards și cinci MTV Europe Music Awards.

Foto: Hepta

 

Inchide