Un critic de teatru pictează părțile intime ale femeilor de pe Tinder. „Accept femei de orice vârstă, orice aspect fizic”. Cum arată expoziția lui „artistică” – FOTO

Publicat: 23/04/2019, 15:17

Davide Di Votti, în vârstă de 34 de ani, a vrut să creeze o artă șocantă, prin care să transmită un mesaj legat de inegalitatea între sexe, scrie dailystar.co.uk.

El a declarat că i-a venit ideea „să picteze părțile intime și să realizeze canvas-uri”, înființând un profil pe Tinder, unde le cere femeilor să accepte provocarea neobișnuită.

Criticul de teatru a găsit deja șase modele cărora le-a vopsit vaginele. Acestea au vârste și mărimi diferite și provin din rândul transsexualilor, lesbienelor și heterosexualilor.

„Oamenii spun că Tinder este un loc unde găsești alți oameni, astfel încât am înființat un profil pe Tinder, pentru a căuta ceea ce îmi trebuie. Am fost surprins de potriviri. Există tot felul de fete, slabe sau grase, cu vârste între 20-40 de ani, de orice vârstă, orice greutate. Am vrut să am varietate”, a spus „artistul”.

Di Votti are diferite metode pentru a obține „opera” respectiv: „Fetele stau jos și își desfac picioarele, iar eu le pictez vaginul. Modalitatea prin care obținem printul este mereu diferită”, a explicat acesta.

Până acum, controversatul bărbat a realizat peste 100 de print-uri cu vagine și a realizat o expoziție cu cele mai bune 30 de „exponate”.

Acesta a avut expoziții la Berlin și Budapesta. „Au fost multe femei din rândul celor cărora le-am pictat vaginul, dar am păstrat secret. E posibil ca o persoană să fi analizat expoziția alături de modelul care „a pozat” pentru print-ul vaginal”, a conchis criticul de teatru.

foto: captură youtube.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase