Un IT-ist a găsit metoda inedită să-și „satisfacă” iubita: A creat o aplicație care îi răspunde automat la mesaje

Redactor:
Gandul
Un IT-ist a găsit metoda inedită să-și „satisfacă” iubita: A creat o aplicație care îi răspunde automat la mesaje
Un programator din China a creat controverse în mediul online după ce a făcut o postare în care își anunța noua creație: un „chatbot" (n. r. robot de chat) care răspunde 24/7 în mod automat la mesajele pe care i le trimite iubita.
Li Kaixiang, care este dezvoltator de software pentru un gigant al internetului din China, spune că de multe ori era prea ocupat la serviciu și nu avea timp să răspundă la mesajele zilnice pe care i le trimiteza iubita, dar, de asemenea, că nu voia să o rănească ignorând-o. Așadar, i-a venit ideea să creeze un program special care să răspundă mesajelor în numele lui.

Chiar a postat câteva screenshoturi (n. r. capturi de ecran) în care se pot vedea conversații cu iubita lui, pe WeChat, și se poate vedea că software-ul a făcut o treabă destul de bună.

De asemenea, bărbatul a menționat că în prima zi în care a pus în funcționare programul a schimbat un număr de 300 de mesaje cu iubita lui.

Într-una dintre conversațiile postate online, iubita lui Li pare că suspectează ceva adresându-i întrebări precum: „Cum faci asta?” și „De ce răspunzi atât de repede?”.

Însă nu se știe dacă femeia a fost informată în legătură cu programul sau nu, relatează Oddity Central.

În timp ce unii i-au lăudat ideea, alții au considerat-o cam imorală.

„Ai grijă, iubita ta s-ar putea îndrăgosti de robot”, a scris unul dintre utilizatorii platformei chinezești Weibo.

Probabil că popularitatea din mediul online l-a determinat pe Li să își șteargă contul pe care postase informațiile despre aplicație, astfel încât iubita lui să nu afle. Nu se știe.

Foto: Pixabay (caracter ilustrativ)

 

Inchide