• Publicat:
Magazin

„Una dintre cele mai excitante arestări”: „Ah, yeah… îți place?” / Reacția polițistului după ce femeia pe care o aresta s-a frecat cu fundul de părțile lui intime – VIDEO

„Una dintre cele mai excitante arestări”: „Ah, yeah… îți place?” / Reacția polițistului după ce femeia pe care o aresta s-a frecat cu fundul de părțile lui intime – VIDEO
Un videoclip în care o femeie îl atinge cu fundul pe un polițist de părțile intime și după geme de plăcere a devenit recent viral pe rețelele de socializare, relatează The Sun.

Pe filmare se poate auzi cum aceasta geme: „Ah, yeah… îți place?”.

În fapt, polițistul o pusese cu fața la perete în încercarea de a-i pune cățușele pentru a o aresta.

Videoclipul, care a fost postat de Barstool Sports, a fost share-uit de mii de ori pe rețelele de socializare.

Imaginile prezintă la început o femeie blondă care face o grimasă dubioasă în timp ce este împinsă într-un perete de către polițistul care încearcă să o aresteze.

Ulterior, polițistul se îndepărtează cu un pas față de ea în timp ce încearcă să își scoată cătușele pentru a i le pune femeii care pare a fi sub influența alcoolului.

Însă în timp ce acesta încearcă să o imobilizeze, femeia se împinge în spate și se freacă cu fundul de părțile lui intime.

În timp ce face acest gest, faceasta geme de plăcere și spune: „Ahh, yeah.. îți place asta? Îți place asta, yeah?”.

Încă nu se știe când și unde a avut loc incidentul despre care se crede că este „cea mai excitantă arestarea făcută vreodată”.

Începând cu duminică, ziua în care videoclipul a fost postat în mediul online, a atras mii de comentarii.

„Mi-ar plăcea să știu ce s-a întâmplat după în mașină poliției”, a scris unul dintre cei care au comentat.

Foto: Captură YouTube

 

Inchide