Unde se deschide vineri primul cinematograf acvatic din România

Unde se deschide vineri primul cinematograf acvatic din România
Publicat: 26/05/2016, 19:12

O selecție inedită de filme scurte internaționale va fi proiectată pe un ecran suspendat, iar spectatorii se vor bucura de ele din piscină, printre reprize de înot și relaxare.

Trailerul evenimentului, aici: https://www.youtube.com/watch?v=tptdkRZVCmE&feature=youtu.be.

Marea Evadare, tematica evenimentului, se traduce într-o selecție de 11 scurtmetraje cu destinație de vacanță, cu eroi care au parte de cele mai aventuroase călătorii, fie că e vorba de țări exotice, colțuri urbane necunoscute sau o piscină cu invitație la visare. În cadrul proiecțiilor, spectatorii vor descoperi comedia savuroasă „Călătorie de afaceri” (r. Sean Ellis, Marea Britanie – Franta, 2008), nominalizată la BAFTA și premiată la Toronto Film Festival, ce spune povestea unui om de afaceri părăsit de iubită, care ar face orice pentru o escapadă.

Tot din program face parte și filmul „Dragoste la prima vedere” (r. Michael Davies, Marea Britanie, 2010), premiat la Aspen Shortsfest și Raindance Film Festival, care amintește că iubirea e singura evadare ce nu expiră niciodată. Piscina din mijlocul unui oraș gălăgios este premisa scurtmetrajului „Piscina albastră”, un film muzical realizat de Alexandra Hetmerova (Cehia, 2010). Ce te poate din scoate atmosfera sufocantă a unei nopți de vară într-un oraș aglomerat? O întâlnire banală, la marginea piscinei, se transformă într-o poveste de neuitat.

Seara de POOL Cinema va începe cu un warm-up muzical pregătit de Djii nicecream.fm, pe vibrații dance, groove și funk, care va introduce publicul în atmosfera Marii Evadări din filme scurte. Programul de scurtmetraje începe de la ora 21.30 și se termină la ora 00.00, urmând să fie încheiat de o ultimă repriză muzicală.

Spectatorii sunt sfătuiți să vină pregătiți cu tot „kitul” necesar experienței POOL Cinema, din care să nu lipsească costumul, șlapii și halatul de baie, absolut necesare pentru a intra în cinematograful acvatic. Proiecțiile vor avea loc în zona The Palm a Therme București, cel mai mare centrul termal de welness și entertainment din Europa.

Accesul la POOL Cinema se face în baza tarifului de intrare la Therme București, iar spectatorii își pot alege „biletul” la cinema în funcție de locul pe care-l doresc – în piscină (zona The Palm), pe șezlong (zona Elysium). Mai multe detalii despre tarifele de acces la Therme București se regăsesc la linkul: https://therme.ro/.

POOL Cinema este ediția pilot a unui proiect inițiat de ShortsUP și Therme București, care-și propune să aducă seri lunare de film, muzică și experiențe multimedia la piscină. Mai multe detalii despre programul de filme sunt disponibile pe www.shortsup.ro.

ShortsUP este numitorul comun al evenimentelor de anvergură dedicate filmelor scurte și artelor multimedia. De 7 ani, ShortsUP selectează, distribuie și promovează activ scurtmetraje de top în cadrul edițiilor sezoniere și a site-ului shortsup.ro. Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, cea mai amplă manifestare singulară menită să promoveze scurtmetrajele premiate din întreaga lume, este organizată de echipa ShortsUP în fiecare vară. A 8-a ediție a maratonului cinematografic nocturn va avea loc anul acesta pe 9 iulie.

Tags:
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
'Iub, te-am regulat cum trebuie?' Avem discuțiile dintre iubita lui Dragnea și amantul Paul
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
Horia Moculescu, alergat de frații Becali pentru o datorie la jocurile de noroc? Prima reacție...
Olaf Scholz este noul cancelar al Germaniei. Era Merkel a luat sfârşit
Cei care dau traseul pentru PERMIS trebuie să se ferească de această mașină
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
'Iub, te-am regulat cum trebuie?' Avem discuțiile dintre iubita lui Dragnea și amantul Paul
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
INTERVIU cu prof. univ. dr., fostul șef al Spitalului de Boli Infecțioase, Sorin RUGINĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Ungurii au tupeu maxim. Lovitură toată în România. Este fără precedent
Dumnezeu protejează România! Semnul divin din cartierul Zorilor, o raritate într-o mie de ani. FOTO
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...