Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lume, turist în România

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lume, turist în România
Publicat: 19/02/2016, 17:51
Actualizat: 20/02/2016, 01:16

„Aproape la fiecare concert pe care Toto Cutugno îl susține în țara noastră, povestește cât de mult iubește România, pe care o consideră o a doua casă. Și pentru că nimic nu se compară cu peisajele frumoase din Transilvania, Toto Cutugno i-a anunțat deja pe organizatorii concertului de la Cluj-Napoca, din 13 martie, că dorește să vină mai devreme în țară special pentru a vizita Salina Turda și Sighișoara”, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Totodată, organizatorii concertului precizează că artistul italian plănuiește să viziteze chiar și cimitirul vesel de la Săpânța.

Potrivit acestora, Toto Cutugno a spus că așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre Salina Turda și că a citit pe internet despre Sighișoara, unde își dorește să viziteze Turnul cu ceas.

Toto Cutugno va susține un concert, intitulat „Best Of”, pe 13 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în care va cânta melodiile care l-au consacrat, dar și melodii dedicate femeilor. Concertul este organizat de Project Events.

Toto Cutugno a vândut peste 150 de milioane de albume și a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreți celebri, precum: Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé și Ricchi e Poveri.

Cutugno a rămas singurul cantautor italian care a câștigat concursul Eurovision, în anul 1990. Melodia sa „L’italiano”, înregistrată în anul 1983, este cântată de peste 160 de interpreți din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase