”VACANȚA MEA: Ce mi-a plăcut, ce m-a enervat”: Mamaia, polul mizeriei. „A fost cel mai oribil concediu din viața mea””

Publicat: 18/08/2014, 14:16
Actualizat: 26/07/2015, 10:15

Weekendul acesta este cel mai aglomerat din vara lui 2014, mai ales că românii au beneficiat de ziua de vineri liberă, pe 15 august fiinc comemorată Adormirea Maicii Domnului.

Aflată într-o vacanță cu famlia la malul mării, o cititoare gândul a ales să meargă în stațiunea de lux a litoralului, Mamaia. Ș Gabriela Negoiță s-a declarat foarte nemulțumită de mizeria din stațiune, pe care a găsit-o chiar în fața hotelurilor de patru stele.

„A fost cel mai oribil concediu din viața mea și am decis că nu vom mai face greșeala prea curând să pășim pe litoralul românesc”, a transmis ea cotidianului gândul.

FOTO: Gabriela Negoiță// Gândul

FOTO: Gabriela Negoiță// Gândul

Gabriela ne-a trimis și câteva fotografii pentru a ilustra mizeria de pe plajă.

„În pozele pe care vi le-am atașat aici se poate vedea doar o mică parte din ceea ce am fost nevoită să suport, împreună cu soțul și fiul meu, anul acesta, în Mamaia, unde am făcut greșeala să ne petrecem concediul anul acesta. Îmi pare rău că nu am pozat și apa mării, care era la fel de plină de gunoaie, începând din dreptul sediului PRO TV de pe plaja hotelului Del Mar, culmea ironiei, hotel de patru stele….”, a mai povestit Gabriela Negoiță.

FOTO: Gabriela Negoiță// Gândul

FOTO: Gabriela Negoiță// Gândul

FOTO: Gabriela Negoiță// Gândul