• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

VIDEO. Imagini dure pe străzile din Ploiești. „Nu înțeleg cine poate să fie așa de barbar și de nemernic”

VIDEO. Imagini dure pe străzile din Ploiești. „Nu înțeleg cine poate să fie așa de barbar și de nemernic”
După ce problema câinilor maidanezi a căpătat tot mai multă amploare în ultimele zile, cadavrele a 14 animale au fost descoperite de trecători pe mai multe străzi și în unele parcuri din Ploiești.

După ce problema câinilor maidanezi a revenit în atenția publică pe fondul tragediei din București, în care un copil ar fi fost ucis de câini, cadavrele a 14 animale au fost descoperite de trecători pe mai multe străzi și în unele parcuri din Ploiești.

O femeie a făcut plângere la Poliție, astfel că o anchetă a fost demarată pentru stabilirea vinovaților.

„Nu înțeleg cine poate să fie așa de barbar și de nemernic”, a spus Elena Bădiciu, amintind că o situație similară a avut loc și la începutul verii. Atunci, mai mulți câini fără stăpân au fost otrăviți cu Furadan.

„Iarăși cadavre în tot orașul, bănuiesc că este tot Furadan, pentru că simptomele sunt aceleași. Nu se mai poate, trebuie să se oprească”, a adăugat aceasta.

Chiar dacă nu sunt de acord cu uciderea patrupezilor, ploieștenii spun însă că problema trebuie rezolvată cumva.

„Ar trebui să adune toți câinii, că nu poți să te duci nicăieri din cauza la câini, te mănâncă câinii”, a spus un locuitor al orașului.

Potrivit autorităților locale, în Ploiești există 5.000 de maidanezi, iar peste 1.000 se află în adăpostul de la Bucov.

×

Ministrul de Interne Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, declarații de ulltimă oră la sediul MAI

Publicată de Gandul pe Luni, 30 martie 2020
Gândul LIVE!
Inchide