VIDEO: Profesoară din Texas, acuzată de agresiune sexuală după o relație cu un elev de 16 ani

VIDEO: Profesoară din Texas, acuzată de agresiune sexuală după o relație cu un elev de 16 ani
Publicat: 08/05/2013, 15:19
Actualizat: 20/03/2019, 14:57

O profesoară din orașul Freeport, din statul american Texas, a ajuns la închisoare după ce a fost acuzată de agresiune sexuală. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi avut o relație cu unul dintre elevii liceului la care aceasta preda limba engleză, informează Huffington Post.

Polițiștii spun că Nikki Scherwitz, în vârstă de 25 de ani, ar fi avut timp de mai multe săptămâni o relație inadecvată cu un elev în vârstă de 16 ani de la liceul Brazosport.

Relația dintre cei doi a ieșit la iveală după ce femeia a venit la o petrecere organizată după bal, la locuința unui alt elev. Anchetatorii spun că aceasta ar fi consumat în acea seară băuturi alcoolice și că unul dintre adolescenții aflați la petrecere i-ar fi cerut să plece, lucru pe care profesoara l-a și făcut. Ea a plecat însă însoțită de presupusa victimă.

Sursă: Huffington Post/ABC13

De asemenea, relația dintre cei doi se pare că ar fi început cu o serie de mesaje pe care profesoara i le-ar fi trimis tânărului de 16 ani. Polițiștii spun și că profesoara ar fi întreținut relații sexuale cu elevul de mai multe ori înainte de petrecere, atât în apartamentul, cât și în mașina ei.

Nikki Scherwitz este căsătorită, dar s-a despărțit de soțul său înainte de începerea presupusei relații cu elevul. Ea a demisionat din funcția pe care o deținea la liceul Brazosport după ce relația cu adolescentul a ieșit la iveală.

Între timp femeia a fost eliberată din arest.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase