VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Tibi Scobiola și finaliștii de la „Românii au talent” – printre concurenții de la „Audițiile pe nevăzute”. GALERIE FOTO

Publicat: 09/08/2012, 21:13
Actualizat: 29/08/2012, 13:30

Un show nebun, asta promite Smiley după ce i-a văzut la Buftea, în cele patru zile cât au durat audițiile pe nevăzute pentru Vocea României pe concurenții din sezonul 2 al emisiunii difuzate de Pro TV.

Nume din peisajul muzical românesc, dar și zeci de anonimi, au venit la Studiourile MediaPro mânați de un singur gând: să-i facă pe cei patru jurați – Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu – să apese butonul și să-și întoarcă scaunul spre ei. Gestul echivalent cu admiterea într-una dintre cele patru echipe de pregătire muzicală.

Cine a convins jurații și a cui voce a fost disputată de cele patru voci vom afla în toamnă, când postul de televiziune va difuza cel de-al de-al doilea sezon al show-ului de talente.

David Bryan, solistul trupei Hotel FM

Producătorii promit suprize având în vedere că prin fața juraților au trecut voci de 13 ani sau de 57, dar și nume precum Tibi Scobiola, Dalma – cunoscută publicului de la „Land of Jokes”, David Bryan, solistul trupei Hotel FM, câștigătorii selecției naționale Eurovision 2011, Elena Vasile, solista trupei Electric Fance, Cristi Nistor, cunoscut publicului datorită piesei „Coji de portocală”, Monica Odagiu, care a cântat în „Lala Band” și este sora Anei Odagiu, concurentă în primul sezon al Vocii.

Surprizele nu s-au oprit aici la Audiții. Pe scenă au urcat și foști participanți la primul sau la al doilea sezon „Românii au talent”, printre care Silviu Pașca sau Cristina Bondoc.

Cristina Bondoc, fostă concurentă la Românii au talent

În cele patru zile, Loredana, Smiley, Horia Brenciu și Marius Moga și-au format echipele formate din câte 14 concurenți fiecare, echipe cu care vor merge mai departe în etapa „Confruntărilor”.

Cum se ademensc concurenții să-și aleagă antrenor

Decizia de a apasa butonul și a întoarce scaunul a fost dificilă. Vocile care concurează pentru titlul suprem i-au uimit adesea pe cei patru jurați prin calitatea, timbrul, ambitusul sau originalitatea lor. Au fost concurenți care au reușit performanța de a întoarce toate cele patru scaune. Ba au fost și voci care i-au făcut pe cei patru să aplaude nu doar în picioare, ci ridicați – la propriu – pe scaune!

Silviu Pașca, concurent la Românii au talent, sezonul 2

În condiții concurențiale și lupta pentru a-și câștiga favoriții în echipă a fost dură. Antrenorii și-au pus la bătaie toate atu-urile pentru a-i convinge, iar dialogurile dintre ei au fost acide, spumoase și extrem de amuzante. Unii au trecut și la gesturi extreme, ce au presupus și ceva nuditate. Astfel, Horia Brenciu a rămas desculț atunci când una dintre concurente a cântat în picioarele goale și asta pentru a o convinge să facă parte din echipa lui.

Loredana a făcut deja câteva propuneri de colaborari pentru concertul pe care îl va susține în noiembrie la Sala Palatului, iar Smiley și Marius Moga au lansat invitații în studio.

În cele patru zile de filmări nu au lipsit nici concurenții primului sezon. Ștefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Pușchilă, Dragoș Chircu, Oana Brutaru, Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Irina Tănase, Vlad Gliga, Alina Toma, cu toții aflându-se în platoul de la „Vocea României” pentru a-și susține antrenorii și pentru a-i urmări pe noii concurenți.

Smiley: „Va fi un show nebun”

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro si titlul de „Vocea Romaniei” va fi pe cat de grea, pe atat de frumoasa si spectaculoasa. „Nivelul vocilor din acest sezon a crescut si mai mult. Ne-a fost greu să alegem, dar cu toate astea show-ul va fi unul ne-bun!!”, a spus Smiley. La rândul său, Loredana vorbește de perioada intensă de muncă ce urmează pentru ca, la final, unul dintre concurenți să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro și cu titlul de Vocea României: „Acum urmează multă muncă. Voi încerca să le insuflu concurenților mei dorința de a câștiga și vom stabili o țintă cât mai înaltă, pentru că ăsta este secretul performanței”, afirmă Loredana.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât