Filmul complet al tâlhăriei de la Craiova: „Hoții s-au aplecat să-i ia cerceii femeii lovite de mașină. Cu ultimele puteri, și-a pus mâna la urechi”

Filmul complet al tâlhăriei de la Craiova: Hoții s-au aplecat să-i ia cerceii femeii lovite de mașină. Cu ultimele puteri, și-a pus mâna la urechi
Publicat: 14/05/2012, 15:08
Actualizat: 14/05/2012, 16:43

Polițiștii au prins două persoane suspectate că au tâlhărit, la Craiova, o femeie care fusese lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, cei doi agresori urmând să fie audiați la sediul Poliției Dolj, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Dolj, agent Amelia Căprărin, autorii tâlhăriei sunt un bărbat și o femeie, ambii de etnie romă.

„Incidentul a avut loc în data de 6 aprilie. Femeia a fost lovită de o autoutilitară pe trecerea de pietoni din cartierul 1 Mai și a suferit o contuzie la genunchiul stâng. Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. Când au ajuns polițiștii, ea era deja în ambulanță. În urma imaginilor (n.r. – cu femeia jefuită de hoți în timp ce era culcată la pământ), polițiștii s-au autosesizat și se fac cercetări pentru identificarea autorilor”, a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Potrivit anchetatorilor, femeii i-a fost sustrasă suma de zece lei.

Hoții s-au aplecat să-i ia cerceii. Cu ultimele puteri, și-a pus mâna la urechi

Martorii au povestit că Luminița Cojocaru, în vârstă de 49 de ani, a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, iar în timp ce era la pământ două persoane s-au apropiat de ea și i-au căutat prin lucruri pentru a o jefui. „Femeia era la pământ și am văzut cum niște persoane se apropie de ea și încep să-i caute prin plase. Dânsa mi-a povestit după că hoții s-au uitat în ochii ei și s-au aplecat să-i ia cerceii, dar ea, cu ultimele puteri, a pus mâinile la urechi. A avut noroc la un moment dat, când a apărut o doamnă și s-a așezat paravan ca hoții să nu-i ia tot ce avea asupra ei”, a declarat Elena Dinu, martoră la acest incident.

Rudele femeii au spus că, imediat după producerea accidentului, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență, fiind diagnosticată cu contuzie la genunchiul stâng, însă nu a necesitat spitalizarea, de două săptămâni femeia fiind în concediu medical. Pentru a ieși din starea de șoc, femeia va fi consiliată de un psiholog.

„Am văzut și noi imaginile la televizor. Mama a avut doar documente, pe care hoții le-au aruncat apoi chiar sub mașina Poliției. Am mers la Poliție și am dat numărul mașinii în care s-au urcat hoții. I-am întrebat dacă o să-i identifice și ne-au zis să depunem plângere. Vrem, deocamdată, ca mama să fie sănătoasă”, a declarat fiica victimei, care a refuzat să-și decline identitatea.

Antonie Solomon: „Femeia tâlhărită e bolnavă psihic. Nu a depus plângere de frică să nu fie dusă la sanatoriu”

Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, a declarat că femeia lovită de mașină și tâlhărită este bolnavă psihic și nu avea mulți bani la ea deoarece trăiește o „dramă materială”.

„Locatarii din blocul în care locuiește persoana respectivă au venit în această dimineață la mine (n.r. 20 aprilie) și mi-au spus că este bolnavă psihic, cu mari probleme de comportament și care trăiește o dramă materială. Prin urmare nu putea să aibă teancuri de bani, așa cum s-a vehiculat în presa centrală”, a spus Antonie Solomon, potrivit jurnalulolteniei.ro

Chiar dacă s-a declarat șocat de imaginile prezentate, Solomon susține că femeia nu a depus plângere la poliție de frică să nu fie dusă la sanatoriu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii