ALEGERI LOCALE. Victor Ponta: Mama mea, care e un barometru important pe zona politică, mi-a spus «Eu cred că îl votez pe Nicușor Dan». Acum are îndoieli

ALEGERI LOCALE. Victor Ponta: Mama mea, care e un barometru important pe zona politică, mi-a spus «Eu cred că îl votez pe Nicușor Dan». Acum are îndoieli
Victor Ponta, despre o discuție avută cu personalul unui restaurant: „E o bătaie de joc! Hai domnule, îți bați joc de mine?”
Publicat: 07/07/2020, 07:26

Victor Ponta dă asigurări că partidul pe care îl conduce, Pro România, va avea un candidat în cursa pentru alegerile locale la Primăria Genearală a Capitalei. Totuși, fostul premier nu a vorbit despre o candidatură a sa.  

„Eu n-am vorbit despre candidatura mea. Eu cred că există candidați mai buni decât mine. Eu sper să conving un om mult mai bine decât mine pentru funcția de primar general să candideze. Când spun că îmi propun sunt și foarte avansat în acest sens”, a declarat Victor Ponta la Digi24.

Victor Ponta: Cred că pe domnul Nicușor Dan îl va afecta foarte tare lipirea de PNL și de domnul Orban

Victor Ponta și-a prezentat părerea despre cei doi candidați: Gabriela Firea și Nicușor Dan. Liderul Pro România este de părere că asocierea lui Nicușor Dan cu Partidul Național Liberal nu este de bun augur.

„Eu cred sincer că Bucureștiul are nevoie de cineva care să se dedice doar primăriei. Din punctul ăsta de vedere cred că doamna Firea a greșit prin faptul că a rămas în continuare legată de PSD, de bătăliile interne, cred că au afectat-o foarte tare acele bătălii. Și cred că pe domnul Nicușor Dan îl va afecta foarte tare lipirea de PNL și de domnul Orban”, a declarat Victor Ponta

Victor Ponta a explicat că mama sa, trăită în București, intenționa să-l voteze pe Nicușor Dan pentru implicarea lui, dar după asocierea acestuia cu PNL, femeia are serioase îndoieli. Candidatura Pro România reprezintă o alternativă a celor două candidatui, a explicat fostul premier.

Victor Ponta: Eu zic că domnul Nicușor Dan e mai de stânga decât doamna Firea

„Vă dau un exemplu foarte concret – mama mea, care e un barometru extrem de important pe zona politică și dacă o ascultam mai des îmi era mai bine, mi-a zis: «Eu cred că îl votez pe Nicușor Dan». N-am vrut să îi spun nu sau da, dar întreb de ce. «Păi, uite, noi toți de pe strada noastră ne-am strâns să protestăm pentru faptul că se face o construcție ilegală. Nu ne-a băgat nimeni în seamă, nici primarul în funcție de sector. A venit Nicușor Dan, a fost alături de noi, a zis că face o acțiune». Zic da, uite, are un argument, un om, mama trăită în București 70 de ani. După care m-a întrebat acum: «Dar știi, blocul ăla ilegal era al unei doamne deputat de la PNL. Acum, Nicușor Dan dacă mai vine primar, mai poate să zică ceva de doamna deputat PNL?» Nu știu, dar cred că e o pierdere pentru Nicușor Dan, nu îl ajută asocierea cu Orban și cu PNL, ci mai degrabă îl trage în jos. Dacă în combinația asta apare și Traian Băsescu, nemuritorul Petrov, cu securiști, cu șpăgari, cu… Cred că îl va dezavantaja. Și atunci oamenii caută o alternativă la cele două candidaturi, asta este ideea candidaturii Pro România și mergem până la capăt.

Acum, sincer, dacă vă uitați la cei doi candidați, care-i de stânga, care-i de dreapta? Eu zic că domnul Nicușor Dan e mai de stânga decât doamna Firea. Ca profil politic, ca mod de gândire, nu o spun de rău. Eu cred că un primar trebuie să fie și de stânga și de dreapta, nu trebuie să fie ideologic, trebuie să aibă o viziune.”, a spus Victor Ponta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii