Alianță între Ponta și Negoiță în lupta pentru primăriile Capitalei! Marcel Ciolacu: „Este un ajutor direct pentru Nicușor Dan”

Redactor:
Alexandru Coman
Alianță între Ponta și Negoiță în lupta pentru primăriile Capitalei! Marcel Ciolacu: „Este un ajutor direct pentru Nicușor Dan”
Marcel Ciolacu, luar prin surprindere de noua alianță...

Victor Ponta și Robert Negoiță au anunțat o alianță în perspectiva alegerilor locale, iar PSD nu vede deloc cu ochi buni această uniune. Macel Ciolacu, liderul social-deocraților, este de părere că noua alianță este un ajutor direct pentru Nicușor Dan, dar și o trădare a princiilor social-deomocrate.

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea unei alianţe în perspectiva alegerilor locale.

Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.

Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei – atât în 2020, cât şi în 2024.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat imediat și a declatat că această alianță îl va ajuta pe Niculoș Dan.

Marcel Ciolacu: „Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat!”

„Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei.

Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat!

Le dau însă o veste proasta: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!”, a scris duminică pe Facebook Marcel Ciolacu.

Robert Negoiță a părăsit recent PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a alăturat zilele trecute partidului București 2020, formațiune politică înființată anul acesta. După ce a anunțat că nu va mai candida la alegerile locale din partea PSD, întrucât nu se mai regăsește alături de social-democrați, Negoiță a acceptat invitația de a fi președintele unui partid local.

După ce a anunțat că renunță la PSD, partidul alături de care a fost vreme de 20 de ani, Negoiță a anunțat că a decis să se alăture unei formațiuni politice cu perspective exclusiv locale.

Negoiță și-a justificat intrarea în acest partid menționând că a dorit să le ofere bucureștenilor o schimbare de paradigmă politică.

 

 

Inchide