ATAC. Codrin Ștefănescu, săgeți la adresa PSD: Mulţi încep să-l regrete pe Liviu Dragnea când toți erau bătăioşi, nu mămăligi, nu sclifosiți speriați de propriile umbre

ATAC. Codrin Ștefănescu, săgeți la adresa PSD: Mulţi încep să-l regrete pe Liviu Dragnea când toți erau bătăioşi, nu mămăligi, nu sclifosiți speriați de propriile umbre
Codrin Ştefănescu, nemulțumit de actuala conducere a PSD: „A devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis”
Publicat: 11/05/2020, 14:31

Codrin Ștefănescu a postat un mesaj acid pe pagina sa de Facebook, prin care i-a criticat pe actualii membri ai Partidului Social Democrat. Ștefănescu este de părere că în perioada în care Liviu Dragnea era lider PSD și membrii erau mai bătăioși. 

Mesajul critic al lui Codrin Ștefănescu i-a vizat și pe cei din PNL care se află acum la guvernare:

ATAC. Codrin Ștefănescu, nostalgic: „Multă lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme”

„Multă lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct și fără ocolișuri! Care rupeau ecranele tv în confruntări deschise cu dubioșii aflați azi la guvernare. Bărbați hotărâti, nu sclifosiți speriați de propriile umbre. Bătăioși adevărați, nu mămăligi! Și ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Să dea de pământ cu toată gașca asta galben-portocalie. Care ne sufocă,cu prostia și incompetența lor, fără să aibe (SIC!)  nimeni nici măcar o reacție…”, a scris pe contul său de Facebook Codrin Ştefănescu.

Mesajul lui Ștefănescu, la o zi după ce lui Ciolacu i s-a făcut rău

Mesajul lui Codrin Ștefănescu vine la o zi după ce liderului interimar PSD i s-a făcut rău în timp ce prezenta progremele realizate de partid pe probleme economice, în contextul crizei coronavirusului.

După o serie de investigații clinice, paraclinice și de laborator, specialiștii de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” au stabilit diagnosticul lui Marcel  Ciolacu, căruia i s-a făcut rău, duminică, în timpul unei conferințe de presă.

Potrivit reprezenaților Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, s-a prezentat la Unitatea Primire Urgență a unității, conform prevederilor Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane și pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român.

Marcel Ciolacu prezenta programul de relansare economică a României, într-o conferință de presă transmisă în direct pe Facebook, când a început să tremure și s-a clătinat.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase