• Publicat:
Politică

Barna afirmă că i-a informat pe membrii BN USR de propunerile pentru conducerea USR-PLUS

Barna afirmă că i-a informat pe membrii BN USR de propunerile pentru conducerea USR-PLUS
Liderul USR, Dan Barna, a negat, marți, informația potrivit căreia nu i-ar fi informat pe ceilalți lideri ai formațiunii de lista cu persoanele pe care le-a propus pentriu a face parte din conducerea alianței cu partidul condus de Dacian Cioloș, susținând că acest lucru s-a întâmplat de trei ori.

„Afirmația că aș fi propus respectiva listă direct în ședința comună, fără anterioara discutare și prezentare a ei colegilor mei din BN USR este falsă. Prima propunerea a listei a avut loc în ședința Biroului National al USR încă din 11.12.2019, când mai mulți colegi au declinat oferta de a face parte din comitetul executiv. Cea de-a doua prezentare internă a formei listei propuse a avut loc chiar duminică, cu o zi înaintea ședinței comune, într-o ședință on-line a BN dedicată exact trecerii în revistă a subiectelor ședinței ce urma a doua zi. Cea de-a treia prezentare s-a întâmplat în aceeași seară pe grupul comun de discuții când au fost transmise listele de propuneri USR și PLUS”, a scris pe Facebook Dan Barna.

El nu a făcut, însă, nicio referire la europarlamentarul Cristian Ghinea.

Dan Barna ar fi încercat „să îl resusciteze” pe Cristian Ghinea în conducerea Alianței care pregătește campania pentru locale și parlamentare, ceea a dus la tensiuni în USR, iar PLUS a părăsit pentru scurt timp ședința pentru a îi lăsa să ajungă la consens, au spus declarat din surse din USR, pentru MEDIAFAX.

 

Tags:
Inchide