Călin Popescu Tăriceanu: ”Ziua Națională! Stăm închiși în casă și ne gândim că, pentru prima dată după decembrie 1989, democrația chiar ne este pusă în pericol!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Călin Popescu Tăriceanu: ”Ziua Națională! Stăm închiși în casă și ne gândim că, pentru prima dată după decembrie 1989, democrația chiar ne este pusă în pericol!”
Călin Popescu Tăriceanu: ”Ziua Națională! Stăm închiși în casă și ne gândim că, pentru prima dată după decembrie 1989, democrația chiar ne este pusă în pericol!”

De Ziua Națională a României, Călin Popescu Tăriceanu a postat, în mediul online, un mesaj acuzator în care transmite că democrația – pentru prima oară după Revoluția din 1989 -, este pusă în pericol de actuala guvernare și de președintele Klaus Iohannis. 

Românii sunt ”închiși în casă” și, chiar dacă în alte perioade ale istoriei contemporane, au fost momente complicate, din punct de vedere social și politic, exista – totuși – o ”speranță”. Călin Popescu Tăriceanu consideră că președintele Iohannis nu își dorește numai ”Parlamentul lui, Guvernul lui, procurorii lui” sau ”judecătorii lui”, ci încearcă, zi de zi, să aibă și ”serviciile lui” sau chiar o funcție de ”Președinte pe viață”.

”E Ziua Națională! Stăm închiși în casă și ne gândim că, pentru prima dată după decembrie 1989, democrația chiar ne este pusă în pericol! Și am trecut și prin “IMGB face ordine”, și prin mineriade, și prin regimul Băsescu. Dar atunci parcă mai scânteia speranța!

Ce credeți că va urma dacă dl Iohannis va avea “Parlamentul lui, Guvernul lui, procurorii lui, judecătorii lui, CCR-ul lui, serviciile lui”? Cât timp credeți că va dura până când se va instala Președinte pe viață (sau pe încă 10 ani, totuna!)?

Cât timp credeți că va dura până când va schimba legile ca să poată dirija politic Justiția și să se poată răfui cu puținii oponenți? Nu pare un tip iertător, nu?”, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de socializare.

Călin Popescu Tăriceanu: ”Dar atunci parcă mai scânteia speranța!”

Călin Popescu Tăriceanu: ”Eu nu abandonez lupta pentru drepturi și libertăți, pentru că nu am luptat 30 de ani ca să mă dau bătut”

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României, că dorește să ”cotropească”, ajutându-se de ”sistemul pe care îl susține”, întreaga Românie.

”Șurubul este strâns” permanent, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook, și concluzionează că ”se trăiește într-o dictatură”. Totodată, Tăriceanu scrie că nu va abandona ”lupta pentru drepturi și libertăți”, mai ales acum, într-o perioadă în care este ”mai greu ca niciodată”.

”Cât timp credeți că va dura până când SISTEMUL care îl susține ne va cotropi în totalitate intimitatea? Acum e mai simplu, nu mai au nevoie de Petrovi pentru că avem noi telefoane inteligente care le spun totul despre noi!

Cât timp va dura până când va strânge de tot șurubul pentru a stoarce bani de peste tot pentru a putea plăti cele 125 miliarde de lei pe care le-au împrumutat? Știu, se trăiește și într-o dictatură! Unii dintre noi au trăit-o înainte de 1989 și am văzut că viața a mers înainte. O să meargă și acum, dar ce păcat de Revoluție, ce păcat de tinerii care au murit la Inter, ce păcat de atâta chin și sacrificiu!”, mai notează Călin Popescu Tăriceanu.

Eu nu abandonez lupta pentru drepturi și libertăți pentru că nu am luptat 30 de ani ca să mă dau bătut acum când e mai greu ca niciodată! Și cine vrea să mi se alăture… știe unde să mă găsească! La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Călin Popescu Tăriceanu

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
O româncă din WTA, hărțuită și jignită incalificabil: `Ești mai bună la sex decât la...
Atac NEMILOS la adresa Ralucăi Turcan: Vrea să ne ducă la cimitir. Cine a făcut...
Poliţiştii din Quebec au amendat o femeie pentru că îşi plimba soţul în lesă
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
Norvegia lansează o anchetă după decesul a 23 de bătrâni care au primit vaccinul Pfizer:...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Ultima FOTOGRAFIE a lui Mihai Eminescu. În trei ani s-a schimbat aproape cât în trei...
ULTIMA ORĂ! Veste GENIALĂ despre programul Rabla 2021. Toți oamenii așteptau asta
Ce au ajuns câștigătorii Românii au talent. Cine a reușit în viață și cine a...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea ȘOC a momentului despre unul dintre cei mai mari luptători MMA români
Antonia a publicat poze complet nemachiată: Am învățat să mă accept cum sunt
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...
Inchide