Călin Popescu Tăriceanu și noua etapă a festivalului ”Cântare lui Iohannis”: ”Festivism marca PNL dintr-o realitate ruptă de problemele românilor care mor cu zile”

Redactor:
Cristian Lisandru
Călin Popescu Tăriceanu și noua etapă a festivalului ”Cântare lui Iohannis”: ”Festivism marca PNL dintr-o realitate ruptă de problemele românilor care mor cu zile”
Călin Popescu Tăriceanu și noua etapă a festivalului ”Cântare lui Iohannis”: ”Festivism marca PNL dintr-o realitate ruptă de problemele românilor care mor cu zile”

Aparițiile televizate din ce în ce mai dese ale lui Klaus Iohannis – precum și toate promisiunile făcute de reprezentanții liberalilor – îl determină pe Călin Popescu Tăriceanu să tragă concluzia conform căreia românii asistă, de mai multă vreme, la ”festivism marca PNL”.

Ironic, Călin Popescu Tăriceanu anunță să s-a intrat într-o nouă ”etapă a festivalului “Cântare lui Iohannis”, iar toate problemele cu care se confruntă România – social, economic sau medical – au fost trecut n pălan secund. ”Când nu ai soluții la problemele actuale distragi atenția cu un spectacol”, transmite Tăriceanu, iar guvernul coordonat de Ludovic Orban și susținut de Klaus Iohannis nu reușește să găsească nicio soluție.

”Nu știu dacă ați văzut noua etapă a festivalului “Cântare lui Iohannis” de ieri seară! Dacă nu, nu ați pierdut nimic! Un nou festivism marca PNL dintr-o realitate ruptă de problemele românilor care mor cu zile în spitale sau în sălile de așteptare. Când nu ai soluții la problemele actuale distragi atenția cu un spectacol. Nu știi să dai pâine… bun și circul!

Aceleași materiale electorale cărora le dau titluri cât mai pompoase ca să impresioneze și să păcălească românii. Același program s-a numit “Reclădim România” înainte de alegerile locale, “Dezvoltăm România” după locale și acum Plan de Reziliență (or fi dispărut cuvintele românești din dicționar?). Nimic despre deschiderea școlilor. Doar asigurări că “vom avea un sistem rezilient și inclusiv”, notează Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu: ”Visul lui Iohannis și al sistemului de a repolitiza justiția!”

Călin Popescu Tăriceanu mai scrie că nu se face absolut nimic concret pentru ca IMM-urile să fie susținute, iar ”cuvintele pompoase” și ”promisiunile” nu ajută, niciodată, la nimic.

Mai mult, referindu-se la domeniul sănătății, Tăriceanu scoate în evidență un ”cinism dus la maxim”, făcând comparație între declarațiile autorităților și ”frânghia din casa spânzuratului”.

”Nimic concret pentru susținerea IMM-urilor. Doar că le facem “reziliente, inovative și competitive”. Din păcate IMM-urile nu funcționează cu promisiuni sau cuvinte pompoase.

În domeniul sănătății cinismul e dus la maxim: să vorbești despre cum tratezi bolile cronice după ce ai închis spitalele și ai refuzat dreptul la sănătate pentru 3,5 milioane de bolnavi cronici este ca și cum ai vorbi de frânghie în casa spânzuratului”, acuză Tăriceanu.

”Singura propunere clară din acest fals program este: desființarea secției de investigare a infracțiunilor din justiție. Visul lui Iohannis și al sistemului de a repolitiza justiția!”

Călin Popescu Tăriceanu

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
Cine ar putea fi noul ministru al Sănătăţii, după demiterea lui Voiculescu! Ce nume s-au...
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Trecutul STRANIU al poliţistului care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean! Ce făcea bărbatul...
Opțiunea de care profiți gratuit la Digi: ai nevoie doar de așa ceva pe telefon
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide