Cine va fi candidatul PSD la prezidențiale? Previziunea Vioricăi Dăncilă: „Și alte partide au mers pe aceleași considerente”

Cine va fi candidatul PSD la prezidențiale? Previziunea Vioricăi Dăncilă: „Și alte partide  au mers pe aceleași considerente
Publicat: 26/02/2018, 13:09

„În ceea ce privește alegerile, avem două rânduri de alegeri europarlamentare și prezidențiale în 2019. Este normal ca un partid să se gândească la aceste două rânduri de alegeri, să vedem cum ne pregătim, dar eu cred că a discuta despre candidatul la prezidențiale este prematur. Va trebui o dezbatere în cadrul partidului, o discuție în cadrul Comitetului Executiv Național. Din punctul meu de vedere, am văzut că întodeauna președintele partidului a candidat la președinția României. Nu am discutat acest lucru în partid, dar în mod normal aceasta este procedura în cadrul partidului și am văzut cu nu numai în cazul PSD, ci și alte partide politice au mers pe aceleași considerente”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la RTV, solicitată să comenteze o eventuală candidatură a liderului PSD Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale.