Ciolacu: La următorul CEx PSD vom veni cu modificările la statut. Congresul, cel târziu pe 1 martie

Redactor:
Alexandru Costea
Ciolacu: La următorul CEx PSD vom veni cu modificările la statut. Congresul, cel târziu pe 1 martie
Membrii CEx al PSD vor propune la următoarea ședință modificările la statut, a anunțat, marți, președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Liderii naționali vor stabili la sfârșitul lunii ianuarie detaliile și data desfășurării congresului, care va avea loc cel târziu pe 1 martie.

„Am explicat foarte clar în CEx care sunt pașii. La următorul CEx vom veni cu modificările la statut de la toți colegii, nu numai de la conducerea interimară a partidului. La întâlnirea de la sfârșitul lunii cu grupurile parlamentare, cu președinții de organizații, cu președinții de Consilii Județene, cu primarii de mari municipii se vor discuta principiile desfășurării congresului și se va stabili data congresului, care este cel târziu pe 29 februarie sau 1 martie”, a declarat Marcel Ciolacu, la Parlament, după ședința Comitetului Executiv al PSD.

Președintele interimar al PSD a declarat, vineri, la Brăila, că una dintre modificările care privesc reorganizarea PSD este lărgirea Comitetului Executiv al partidului, din care să facă parte și aleșii locali. Potrivit acestuia, până în 9 februarie vor fi încheiate toate conferințele organizațiilor județene.

Inchide