Codrin Ștefănescu, despre Tăriceanu: Nu știu cine-i bagă în cap că trebuie să rupă alianța, dar nu-l învață bine

Redactor:
Politic
Codrin Ștefănescu, despre Tăriceanu: Nu știu cine-i bagă în cap că trebuie să rupă alianța, dar nu-l învață bine
Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu transmite, luni, că o eventuală ieșire de la guvernare a ALDE va crea un val imens de antipatie în rândul electoratului comun PSD-ALDE, precizând că nu știe cine-i "bagă în cap lui Tăriceanu că trebuie să rupă alianța", dar nu-l învață bine.

„Nu știu cine-i bagă în cap lui Tāriceanu că trebuie să rupă alianța. Sau să boicoteze guvernul din care face parte. Dar nu-l invată de bine! Pentru că o astfel de decizie va crea un val imens de antipatie în rândul electoratului nostru comun. Și se vor șterge cu buretele toate declarațiile sale împotriva sistemului. Își va pierde orice credibilitate în acest sens. Asta se vrea?”, a scris, pe Facebook, Codrin Ștefănescu.

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat se reunește luni, de la ora 17:00, la Camera Deputaților. Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că agenda discuțiilor include și soarta coaliției de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice.

 

Inchide