Cristian Vasilcoiu, atac la consilierul lui Vlad Voiculescu. Ștefan Voinea „Pantalonaș”, nepot de colonel în Securitate!

Cristian Vasilcoiu, atac la consilierul lui Vlad Voiculescu. Ștefan Voinea „Pantalonaș”, nepot de colonel în Securitate!
Cristian Vasilcoiu, atac la consilierul lui Vlad Voiculescu. Ștefan Voinea „Pantalonaș”, nepot de colonel în Securitate! / Sursa foto: Youtube
Publicat: 11/03/2021, 12:52
Actualizat: 11/03/2021, 12:55

Cristian Vasilcoiu, atac la consilierul lui Vlad Voiculescu. Între jurnaliștii craioveni Cristian Vasilcoiu și Ștefan Voinea se dau lupte grele, dar pe social media. Facebook e câmpul de bătălie al celor doi. Apropiat de Lia Olguța Vasilescu, fostul consultant media al PSD l-a poreclit „Pantalonaș” pe Voinea, despre care susține că este nepotul unui colonel din Securitatea lui Nicolae Ceaușescu!

De fapt, Cristian Vasilcoiu preia un material publicat de ziuanews.ro, în care se vorbește despre rețeaua care controlează acum Ministerul Sănătății.

Cristian Vasilcoiu, atac la consilierul lui Vlad Voiculescu. Ce au în comun ministrul Sănătăți și Ștefan Voinea

Pornind de la articolul „Vlad Voiculescu si nepoții Securității lui Ceaușescu au preluat Ministerul Sănătății”, Cristian Vasilcoiu forțează atacul la adresa lui Ștefan Voinea. „Știți ce au în comun ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și consilierul său Ștefan Voinea!?”, întreabă fostul consilier al Olguței Vasilescu.

„Tatăl lui Vlăduț a fost turnător la Securitatea comunistă, iar bunicul lui «Pantalonaș» a fost colonel în aceeași Securitate!”, răspunde tot Cristian Vasilcoiu.

„Că tot vorbește beizadeaua familiei Voinea de «sistem»! Scrie în acest articol, din ianuarie 2021, în care mai scrie și cum a fost săltat «Pantalonaș» și cine l-a făcut scăpat de pușcărie! P.S.: Voineo, pe ziariști nu îi mai dai în judecată!?”, încheie Vasilcoiu cu un mesaj transmis direct lui Ștefan Voinea.

Cristian Vasilcoiu, atac la consilierul lui Vlad Voiculescu.

Conform ziuanews.ro, în jurul lui Vlad Voiculescu s-ar fi „croșetat” o „încrengătură cel puțin ciudată” de numiri în funcții publice. Astfel, unul dintre consilierii pe probleme de comunicare, Ștefan-Adrian Voinea, ar fi nepotul lui „Adrian Voinea, de la Calafat, colonel de Securitate și secretarul organizației PCR”. Despre Ștefan Voinea se mai spune că „a avut o tinerețe tumultoasă, specifică, de altfel, beizadelelor”, arată sursa citată. Concret, se zvonește că „în anii 2002-2003 acesta ar fi fost chiar reținut pe baza unor suspiciuni de utilizare de carduri false, acuzații de care ar fi scăpat sprijinindu-se pe poziția foarte influentă a tatălui său”.

Ce pregătește Vlad Voiculescu și rolul lui Ștefan Voinea

Ștefan Voinea este fostul director al „Gazeta de Sud”, cel mai influent ziar din Oltenia. El „afirma că tatăl său, Adrian Voinea, a înființat ziarul în 1995, cu banii primiți de la Eugen Arnăutu, reprezentantul lui George Constantin Păunescu. Firma din spatele ziarului, înființată în septembrie 1994, Media Sud Europa SA, este controlată de Păunescu. Un alt acționar «de marcă» este Polyana-Daniela-Luminița Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu”.

Pe de altă parte, potrivit ziuanews.ro, ministrul Vlad Voiculescu plănuiește „promovarea unei ordonanțe de urgență referitoare la alocări bugetare care vor fi direcționate în campania de comunicare privind vaccinarea”.

„Surse guvernamentale vorbesc despre circa 200 de milioane de lei, care vor fi puși la dispoziția unor agenții de relații publice, care ar urma să aloce 3% în scopuri de producție de materiale, iar restul să cumpere spațiu publicitar” (ziuanews.ro).

Din această perspectivă, desemnarea drept consilierul a lui Ștefan Voinea capătă un nou sens. Familia Voinea este puternic implicată în mass-media, controlând mai multe firme. Mai departe, legăturile cu ce vrea să facă ministrul Vlad Voiculescu le poate face oricine…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
La ce oră ajunge Lumina Sfântă în România! Va fi adusă de la Ierusalim în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
James Clerk Maxwell, omul de știință care a demonstrat pentru prima dată legătura dintre electricitate,...