Dan Barna iese la atac: „Am văzut un PNL arogant. Praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit”

Redactor:
Gândul
Dan Barna iese la atac: „Am văzut un PNL arogant. Praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit”
CERINȚĂ. Dan Barna cere PSD și PNL să nu blocheze predarea educației sexuale în școli: Nu este niciun pericol în a învăța

Dan Barna a declarat că se așteptările USR constau în acordul politic pe care l-a semnat cu PNL, însă declarațiile făcute de Iohannis și Orban în ultimele zile „sunt cumva o recunoaștere a faptului că praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit”.

„Nu este vorba să fim inamici. Este vorba ca declarațiile să fie consecvente și cu gesturile politice corespunzătoare. Așteptările noastre țineau de acel acord politic pe care l-am semnat cu PNL. O parte s-a realizat. Mesajele din ultimele zile ale președintelui Iohannis și ale premierului Orban sunt cumva o recunoaștere a faptului că praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit!”

„Rezultatul spectaculos al președintelui Iohannis a făcut, pentru o perioadă, această perspectivă că PNL va putea să guverneze singur. Am văzut în săptămânile din urmă un PNL arogant, un PNL care a încercat prin toate mijloacele să ia o distanță superioară față de tot ceea ce înseamnă o perspectivă de colaborare post-electorală”, a spus Dan Barna la Digi24, citat de Antena 3.

 

Tags:
Inchide