Dăncilă a confirmat că vor avea loc DECAPITĂRI în cabinet. Marian Oprișan: Paul Stănescu NU are ce să caute în Executiv. Reacția lui Dragnea presupusa „listă neagră”

Dăncilă a confirmat că vor avea loc DECAPITĂRI în cabinet. Marian Oprișan: Paul Stănescu NU are ce să caute în Executiv. Reacția lui Dragnea presupusa „listă neagră
Publicat: 24/10/2018, 13:50

„Nu s-a discutat nimic până acum”, a spus Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat dacă sunt reale remanierile anunțate în spațiul public, și anume înlăturarea lui Paul Stănescu.

„Vă asigur că nu e nicio listă făcută. Nu am luat acest lucru în calcul, decât după ce vom face evaluarea, acele măsuri despre care am vorbit la Congres și bineînțeles evaluarea din punct de vedere politic. Eu voi face o evaluarea legată de activitatea fiecărui ministru. Nu voi da nume. Am spus că voi spune luni”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, legat de remaniere.

Întrebată despre o posibilă remaniere a lui Tudorel Toader, Dăncilă a răspuns: „Am spus că nu am făcut o evaluare pe fiecare minister. Dar nu vreau să vorbesc despre nume. Nu este vorba de cât sunt eu mulțumită eu sau nemulțumită. Vorbim aici de o foaie de parcurs, de criteriile și sarcinile pe care le-au îndeplinit. La începutul săptămânii viitoare (Cex – nr)”.

Toader, Andrușcă, Stănescu, Viorel, REMANIABILI?

În spațiul public au apărut ca miniștri remaniabili Tudorel Toader, Dănuț Andrușcă, Paul Stănescu și Ștefan Viorel.

„Miniștrii, pentru faptul că suntem în grafic cu programul de guvernare și cetățenii români o duc mai bine, toți miniștrii trebuie să iasă public și să explice măsurile bune pe care le-au luat. Cei care nu comunică nu au ce să caute, după părerea mea, în funcții guvernamentale. Paul Stănescu nu a comunicat deloc, așa cum bine știți. Este colegul meu, este un om destoinic, un președinte de consiliu județean bun, dar la capitolul comunicare, în ceea ce privește activitatea ministerului Dezvoltării, aceasta nu a existat„, a declarat, miercuri, la Parlament, vicepreședintele PSD Marian Oprișan.

El a adăugat că organizația județeană PSD Vrancea nu își dorește, la remanierea guvernamentală, să obțină niciun post de ministru.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se va realiza o remaniere guvernamentală și că va finaliza, lunea viitoare, evaluarea miniștrilor din cabinetul său. „O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, într-o emisiune TV, că a discutat, luni seară, cu Liviu Dragnea care i-a spus că PSD va avea o ședință a Comitetului Executiv în care social-democrații vor discuta despre remanierea guvernamentală.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuție pe marginea activității miniștrilor social-democrați, au declarat marți, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.