Dăncilă, acuzații dure la adresa partidului liberal: Știm ce ne așteaptă a doua zi când va va veni un nou Guvern? Sunteți cifre pentru ei

Dăncilă, acuzații dure la adresa partidului liberal: Știm ce ne așteaptă a doua zi când va va veni un nou Guvern? Sunteți cifre pentru ei
Publicat: 17/10/2019, 12:18

„Vă întreb, știm ce ne așteaptă de a doua zi când va veni un nou guvern, dacă vor binele pentru români? Toți cei de aici, unde sunteți în planurile lor? Unde sunteți în programul lor de guvernare? Dumneavoastră nu contați pentru ei, dumneavoastră sunteți simple cifre pentru ei. Ei nu înțeleg că în spatele cifrelor sunt oameni, care au speranțe, așteptări, oameni care se gândesc la familia lor, oameni care vor să trăiască mai bine în țara lor Nu au de unde să înțeleagă aceste lucruri, pentru că nu iubesc oamenii și nu ne respectă.”, a declarat președintele PSD, joi, în timpul unui miting electoral desfășurat în județul Constanța.

Viorica Dăncilă a precizat că parlamentarii PSD nu vor merge la votul pentru noul guvern.

„Nu putem să girăm un guvern, atât timp cât nu semenază că nu vor tăia pensii și salarii”, a menționat liderul PSD.

Și președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a înaintat către electorat un apel, pentru a vota Viorica Dăncilă, în cursa pentru alegerile prezidențiale, deoarece „Dumnezeu va fi român, și nu neamț”.

„Dăncilă. (…) Acest guvern a guvernat bine sub conducerea premierului Viorica Dăncilă. S-au mărit pensii, s-au mărit salarii, s-a făcut PNDL…Oamenii sunt alături de noi. Oamenii vă iubesc și vă respectă, doamna președinte. Hai să ne mobilizăm cu toții și să mergem cu inima deschisă la vot (…) să trăim și noi într-o Românie a românilor. Cu siguranță pe 10 noiembrie Dumnezeu va fi român și nu neamț”, a conchis Stroe.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară și între 8 și 10 noiembrie în străinătate. Al doilea scrutin are loc pe 24 noiembrie în țară, și între 22 și 24 noiembrie în străinătate.