Dăncilă, despre primarul Capitalei: Nu cred că Firea va merge pe o candidatură independentă. Își va pierde portofoliul de primar

Redactor:
Diana Grigore
Dăncilă, despre primarul Capitalei: Nu cred că Firea va merge pe o candidatură independentă. Își va pierde portofoliul de primar
Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, luni seară, că nu crede că Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidențiale pentri că, dacă va face asta, își va pierde portofoliul de primar general al Capitalei.

„Nu cred că Gabriela Firea va merge pe o candidatură independentă. Să nu uităm, doamna Firea este primar și, că să meargă pe o candidatură independentă, va trebui să își piardă portofoliul de primar. Nu cred că vrea acest lucru. Cred că Gabriela Firea este interesată ca partidul să aibă rezultate cât mai bune. Vom avea mâine o discuție și vom vedea care este rezultatul final. Eu cred că indiferent de cine va fi ales de către partid, și celălalt contracndidat va face echipă”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Conducerea PSD se reunește marți, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul la alegerile prezidențiale, care urmează să fie validat în cadrul unui congres al partidului anunțat pentru data de 3 august. Gabriela Firea și Viorica Dăncilă și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale, Mihai Fifor și Eugen Teodorovici retrăgându-se din cursă.

 

Tags:
Inchide