Dăncilă, după afirmația lui Iohannis privindu-l pe Ponta: Nu Iohannis trebuie să mă aprecieze | Am văzut c-a prins glas. Un moment de o aroganță monstruoasă | Despre expresia „ghinion” a președintelui: N-a râs nimeni. Mandatul dumneavoastră este o glumă

Dăncilă, după afirmația lui Iohannis privindu-l pe Ponta: Nu Iohannis trebuie să mă aprecieze | Am văzut c-a prins glas. Un moment de o aroganță monstruoasă | Despre expresia „ghinion a președintelui: N-a râs nimeni. Mandatul dumneavoastră este o glumă
Publicat: 13/11/2019, 20:50

„Am văzut în aceasă seară că Iohannis a prins glas, am văzut probabil singura conferință de presă din mandatul său de președinte, un moment de o aorganță monstruoasă, un moment de dispreț pentru români. Am văzut cum un un președinte ne spune că singura sa realizare este că a dat jos un Guvern ales prin vot legitim (…) Pentru o țară normală, este normală să existe o dezbatere directă, o confruntare de programe între cei care cer votul românilor. În 2014, Iohannis ne spune textual că o dezbatere este absolut necesară și așteptată de toți românii. Se pare că multe s-au întâmplat în 5 ani de mandat cu principiile și convingerile lui dacă acum ne spune că românii nu mai merită această dezbatere”, a declarat Viorica Dăncilă.

Reacția candidatului PSD la alegerile prezidențiale vine după ce Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, că nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste și a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiției”. El a mai spus că marți va organiza o dezbatere cu politologi și formatori de opinie.

Dăncilă, după afirmația lui Iohannis privindu-l pe Ponta: Nu Iohannis trebuie să mă aprecieze

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a afirmat, miercuri seară, după ce Klaus Iohannis a afirmat că Victor Ponta a fost un politician rezonabil comparativ cu liderul PSD, că nu șeful statului trebuie să o aprecieze, ci românii.

„Klaus Iohannis face niște aprecieri pe care mulți nu le mai iau în seamă. Pe mine nu trebuie să mă aprecieze Iohannis, ci românii, pentru lucrurile pe care eu le-am făcut ca prim-ministru. Am văzut aprecierea lui Iohannis, nu a respectat deciziile CCR privind numirea miniștrilor interimari, a boicotat guvernarea, a venit cu informații false referitoare la Guvernul Dăncilă, a vorbit de o guvernare dezastruoasă. Dacă să crești salarii și pensii, să aduci economia la nivelul cel mai de sus înseamnă o guvernare dezastruoasă înseamnă că dânsul ori e de rea credință, ori nu a fost informat corect”, a declarat Viorica Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat fiind de reporterul MEDIAFAX de ce în urmă cu patru ani vorbea despre aroganța lui Victor Ponta și acum refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, că fostul lider PSD era un politician rezonabil în comparație cu actualul lider social democrat. „Diferența este destul de mare l-am acuzat atunci pe Victor Ponta de comportament antidemocratic și pot să spun că, în comparație cu Dăncilă, Ponta a fost un politician rezonabil. Greu de comparat, sigur stilurile lor sunt foarte diferite. Atunci la ce m-am referit a fost la aroganță- el și-a trimis echipa de campanie peste ai mei și a venit cu pretenții nenegociabile, facem 4 dezbateri, zilele și despre ce se discută. Am acceptat totuși două dezbateri care drept să vă spun pe mine nu m-au ajutat și pe el nici atât, asta despre utilitatea electorală a unor astfel de dezbateri. Lucrurile sunt diferite, PSD s-a schimbat mult în rău de atunci și eu nu m-am schimbat mult în rău, ci în bine”, a declarat Klaus Iohannis.

Dăncilă, despre expresia „ghinion” a lui Iohannis: N-a râs nimeni. Mandatul dumneavoastră este o glumă

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă a precizat, miercuri, după ce Klaus Iohannis că expresia „ghinion”, referitor la casele sale, este folosită acum într-o notă glumeață, că nu a râs nimeni la această glumă, catalogând mandatul președintelui drept „o glumă”.

„N-a râs nimeni la această glumă, cu casaele, doar dumneavoastră le râdeți românilor în față. Mandatul dumneavoastră este o glumă, domnule președinte”, a replicat Viorica Dăncilă.

Replica prezidențiabilului PSD vine după ce președintele Klaus Iohannis a declarat, la 5 ani de la momentul în care a dat un răspuns nefericit cu privire la șansa sa de a avea mai multe case, comparativ cu alți profesori, spunând „ghinion!” că nu a vrut să jignească pe nimeni, iar între timp expresia este folosită într-o notă glumeață.

„Acea declarație a fost interpretată, dar între timp costat că este o sintagmă folosită într-o notă glumeață. Nu a fost intenția mea, sper că nu s-a simțit nimeni jignit”, a spus Klaus Iohannis.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...