Dăncilă pregătește atacul asupra Guvernului Orban: Este normal ca PSD să depună o moțiune

Redactor:
Politic
Dăncilă pregătește atacul asupra Guvernului Orban: Este normal ca PSD să depună o moțiune
Liderul social-democrat, Viorica Dăncilă, a declarat, marți seara, că că „este normal ca PSD să depună o moțiune" de cenzură, acest lucru urmând să aibă loc în februarie 2020, având în vedere „programul de austeritate" pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban.

Viorica Dăncilă a admis, marți seara, într-o emisiune TVR, că în ședința Comitetului Executiv Național al PSD s-a discutat despre moțiunea de cenzură care ar urma să fie depusă în februarie.

„Da. Este normal ca PSD să depună o moțiune, având în vedere programul de guvernare, având în vedere programul de austeritate pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban. Am promis că vom face opoziție foarte activă, am promis că nu vom lăsa să fie sancționați nici pensionarii, nici salariații și nici să vedem măsurile anti-români pe care le ia acest guvern”, a declarat Viorica Dăncilă.

Guvernul Orban a fost învestit, pe 4 noiembrie, în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 de voturi necesare învestirii. Deputații și senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniștri, precum și programul de guvernare al PNL.

 

Inchide