Dăncilă și Tăriceanu, discuții despre OUG 114, urmată de o petrecere PSD în București

Redactor:
Diana Grigore
Dăncilă și Tăriceanu, discuții despre OUG 114, urmată de o petrecere PSD în București
Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu Călin Popescu Tăriceanu, marți seară, de la ora 18.00, pentru a discuta despre modificările la OUG 114 și despre remaniere, au spus surse ale coaliției, pentru Mediafax. De la 19.00, PSD va avea o petrecere în Capitală.

Sursele citate au adăugat, pentru Mediafax, că printre subiectele care vor fi abordate de liderii PSD-ALDE se numără legislația electorală, OUG 114/2018, remanierea guvernamentală, precum și candidatul la prezidențiale.

ALDE își dorește modificare prevederilor legate de energie din OUG 114/2018.

Social-democrații se reunesc, la Clubul Diplomaților, marți, de la ora 19.00, la o petrecere, unde sunt invitați să participe parlamentari și membri ai Guvernului, au precizat surse din PSD, pentru Mediafax.

Petrecerea vine după ce la întrevederea de la Neptun, din week-end au existat tensiuni și discuții în contradictoriu între unii lideri din PSD.

Guvernul are, marți, și ședință la Palatul Victoria, de la ora 15.00.

În legătură cu OUG 114 fiscală, premierul spunea, la Marius Tuca Show, că nu va abroga ordonanța, însă vor exista modificări, acolo unde lucrurile nu sunt flexibile, în urma discuțiilor cu factorii implicați.

Ordonanța 114, care prevede măsuri fiscale, în special pentru bănci și companiile din energie și comunicații a fost criticată în repetate rânduri de asociațiile patronale, pe motiv că suplimentează sumele pe care companiile trebuie să le plătească autorităților de reglementare.

Inchide