Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura în competiția internă a USR pentru Primăria Cluj-Napoca

Redactor:
Vasile Magradean
Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura în competiția internă a USR pentru Primăria Cluj-Napoca
Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura în competiția internă din USR pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, declarând că dorește să aducă "un suflu nou" în administrația locală.

Emanuel Ungureanu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că va încerca să aducă soluții concrete la marile probleme ale orașului, cum ar fi cele de trafic sau spitalele mizere.

„Mi-am depus candidatura în competiția internă din USR pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, alături de încă un coleg din filială. După ce USR va desemna candidatul, va avea loc o competiție cu candidatul PLUS, pentru stabilirea candidatului unic al Alianței USR PLUS. Eu am decis să candidez din dorința de a aduce un suflu nou în administrația locală și soluții concrete, care pot fi puse în aplicare imediat pentru marile probleme ale orașului, cum sunt traficul infernal, spitalele mizere, lipsa unor spații de joacă adecvate pentru copii, construirea de noi creșe, locuințele sociale, dar și stoparea haosului din urbanism”, a spus Ungureanu.

Deputatul Emanuel Ungureanu și celălalt membru al partidului, Daniel Burcuț, și-au susținut, vineri seara, candidaturile în fața colegilor din USR Cluj.

Candidatul unic al Alianței USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca va fi stabilit până în februarie 2020.

Inchide