Dragnea ÎI PĂCĂLEȘTE pe protestatari: Nunta lui Valentin, oficiată ÎN ALTĂ BISERICĂ

Dragnea ÎI PĂCĂLEȘTE pe protestatari: Nunta lui Valentin, oficiată ÎN ALTĂ BISERICĂ
Fiul lui Liviu Dragnea, așteptat la Tribunalul București! Valentin Dragnea, citat ca martor în dosarul Tel Drum
Publicat: 27/08/2018, 08:46

În cursul dimineții, la Primăria Generală a Capitalei, Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu au fost cununați civil de primarul Gabriela Firea.

Cununia civila Valentin Dragnea

Ceremonia a fost discretă, cu doar 20 de invitați.

Cununia civila Valentin Dragnea

19:00 Câțiva protestatari au reușit să ajungă pe drumul spre Palatul Snagov și au întâmpinat cu pancarte anti-PSD mașinile invitaților la petrecere. „Nuntă cu penali”, „M..E PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” erau mesajele protestatarilor.

Protest nunta Valentin Dragnea

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitație specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.

Protest nuntă Valentin Dragnea

18:15Protestul planificat inițial a eșuat. Totuși membrii grupării „Luptăm pentru România” nu se recunosc învinși:

„În mare parte, evenimentul și-a îndeplinit scopul. I-am speriat și au schimbat locația. Dacă ne strângem și la Snagov, e bine, dacă nu, e tot bine. I-am speriat și asta contează! Sunt niște lași!” scrie în cel mai recent mesaj de pe pagina evenimentului.

Mesajul de pe pagina Protestului de la nunta fiului lui Dragnea

16:15 Preoții Bisericii Sfântul Elefterie anunță că cununia NU va fi oficiată acolo. Organizatorii protestului schimbă locația pentru mănăstirea Snagov, însă puțin probabil că vor ajunge la timp.

15:00 Nici o mișcare la Biserica Sfântu Elefterie.

Mesajul pentru protestul de la nunta fiului lui Dragnea

11:00 Gruparea „Luptăm pentru România” anunță că sunt zvonuri că s-a ales o altă biserică pentru cununia religioasă.

„Ultima informație sosită în urmă cu câteva momente ar fi ca slujba s-a mutat la Mănăstirea Snagov,”scrie în mesaj. „Mergem la Mănăstirea Snagov sau rămânem la Biserica Sf.Elefterie Nou? Voi hotărâți!”

Încă de când au apărut primele detalii ale nunții fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat și au creat un eveniment pe Facebook, prin care invită cetățenii să manifesteze în fața Bisericii Sfântul Elefterie din Capitală, unde va avea loc cununia religioasă. Aproape o treime dintre cei 15.000 de oameni care și-au exprimat interesul pentru eveniment promit să participe la protest.

Potrivit, unei invitații de nuntă publicată pe pagina evenimentului, cununia religioasă va avea loc la ora 17:30, la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov.

La nunta lui Valentin Ștefan Dragnea au fost invitați toți membrii Guvernului, de la miniștri, secretari de stat și subsecretari de stat, până la directori și funcționari din ministere, dar și directori de agenții și instituții deconcentrate aflate în subordinea sau sub coordonarea ministerelor, dezvăluie pentru Mediafax surse din PSD. Senatorii și deputații PSD și ALDE au primit și ei invitații, la fel ca majoritatea aleșii locali importanți ai PSD, primari, președinți de Consilii Județene, consilieri municipali și județeni.

Potrivit surselor citate, o „delegație importantă” de nuntași este așteptată să vină din Teleorman, județul natal al socrului mare Liviu Dragnea, dar și locul de unde provin ministrul de Interne, Carmen Dan, și premierul Viorica Dăncilă.

Mesajul organizatorilor protestului este foarte clar: se vor scanda lozinci împotriva coaliției de guvernare atât în fața bisericii, cât și în fața Palatului Snagov. Comunitatea online „Luptăm pentru România”, care susține protestele împotriva corupției, a organizat pe Facebook evenimentul „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.„, în care a chemat internauții la biserică să-i ureze mirelui și socrului mare „ cu executare!”.

Însă, pentru familia Dragnea, dar și pentru nuntași, protestul anunțat nu reprezintă sub nicio formă un motiv de îngrijorare, chiar dacă violențele de la protestul din 10 august încă mai au ecou. Președintele PSD a refuzat categoric să ia în calcul o eventuală amânare sau modificare a detaliilor nunții în contextul mitingului anunțat.

„Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu? Nici vorbă. Acolo vrea să ducă Iohannis țara. (…) Unii să vrea să distrugă evenimentul și să fiu tot eu acuzat? (…) Vreau să văd cât de departe vor ajunge niște indivizi în frunte cu Iohannis, pentru că vor primi răspuns pe măsură de la mine. Dacă au impresia că pot lua țara cu japca, se înșeală amarnic, PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violență”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fiul președintelui PSD a ales să-și organizeze nunta într-un decor pitoresc, pe malul lacului Snagov, la 40 de km de București, în apropiere de Mănăstirea Snagov. Invitații la nuntă vor dispune de numeroase săli de evenimente, o pajiște generoasă, bărcuțe de agrement, un ponton și un hotel de lux.

Aleasa lui Valentin Ștefan Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este chiar fiica preotului de la Biserica Sfântul Elefterie din București.Are 28 de ani și a participat la un concurs Miss Univers România în 2009, clasându-se pe locul 20. Nașii de cununie, Doina și Sorin Paul Stănescu, sunt prieteni vechi cu liderul PSD Liviu Dragnea. Sorin Paul Stănescu este afacerist și îl cunoaște pe șeful PSD de peste douăzeci de ani, potrivit surselor citate.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că NU va fi o nuntă cu dar, însă invitații nu vor veni cu mâna goală. „Nimeni nu vine cu darul, omul vine cu un cadou. (…) Nu poți întreba un bărbat lucruri de genul, femeile se ocupă de cadouri”, spune Ștefănescu.

„Fiecare va da cât crede de cuviință, nu mi-am făcut un calcul, voi vedea acolo. Va fi – ca la orice nuntă – o atenție pentru familia nouă care pornește în viață”, susține și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care critică manifestarea anunțată pe Facebook:”Sper că protestul ăsta e o glumă proastă, a unor oameni care trebuie să se ducă să se controleze la un spital anume. Poți să faci protest pe stradă, în fața Parlamentului, dacă au și motive, dar ca să vii să faci la o nuntă un astfel de protest e mizerabil.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...