„Dragnea și Iordache, REVOCAȚI de la șefia Camerei Deputaților!” Eugen Tomac arată stenograma OFICIALĂ a ședinței

Redactor:
Gabriel Pecheanu
„Dragnea și Iordache, REVOCAȚI de la șefia Camerei Deputaților!” Eugen Tomac arată stenograma OFICIALĂ a ședinței
Eugen Tomac susține că stenograma oficială a ședinței din 5 decembrie 2018 dovedește revocarea din funcție a lui Liviu Dragnea și Florin Iordache. Vezi de ce era nevoie de un înscris oficial

Președintele PMP Eugen Tomac susține că, în urma publicării stenogramei ședinței Camerei Deputaților din 5 decembrie, Liviu Dragnea și Florin Iordache sunt „oficial revocați de la șefia Camerei Deputaților”, iar în sesiunea din februarie 2019, trebuie aleasă o nouă conducere.

„Dragnea și Iordache, oficial revocați de la șefia Camerei Deputaților. Avem, în sfârșit, documentul oficial care atestă revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților și a lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte al aceluiași for. Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaților a fost publicată stenograma ședinței din 5 decembrie, a acelei ședințe la care noi, opoziția unită, am votat în plen debarcarea celor doi. Vorbim despre un înscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici măcar de actuala putere abuzivă. În concluzie, le cer lui Liviu Dragnea și lui Florin Iordache să părăsească funcțiile pe care nu mai au dreptul sa le ocupe,” a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Eugen Tomac susține că deputații trebuie să aleagă în viitoarea sesiune o nouă conducere, care „să readucă democrația în Parlament”.

Tomac a postat și părți din stenograma ședinței din 5 decembrie, când Opoziția a cerut revocarea Liviu Dragnea și Florin Iordache din conducerea Camerei Deputaților.

 

Inchide