„Eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Eu te-am pus director acolo, băi!” Baronul local Govor șterge pe jos cu directorii instituțiilor publice care nu au tras pentru Ponta. ÎNREGISTRARE AUDIO

„Eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Eu te-am pus director acolo, băi! Baronul local Govor șterge pe jos cu directorii instituțiilor publice care nu au tras pentru Ponta. ÎNREGISTRARE AUDIO
Publicat: 10/11/2014, 21:44
Actualizat: 10/11/2014, 23:22

Într-o întâlnire cu membrii PSD și directorii instituțiilor publice, Govor s-a răstit la participanți, amenințându-i că dacă Victor Ponta nu va câștiga alegerile, atunci își vor pierde funcțiile.

„Nu mai am nevoie de filfizoni. Că nu se poate, dom`le. Că nu se poate pentru că oamenii ăștia, Ponta si Dragnea, nu merită bătaia asta de joc”, a țipat Mircea Govor.

De altfel, liderul PSD Satu Mare s-a luat personal de unul dintre șefii instituțiilor publice, căruia i-a reproșat că nu s-a prezentat la o ședință „pentru că era la primar”.

„Eu îți spun ultima dată, dacă eu te chem la ședință și nu vii că ești la domnul primar, eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Să fii dat afară! Eu te-am pus director acolo, băi. Și nu tu îmi comanzi mie!”, a strigat, din nou, Govor.

Iată stenograma integrală:

„Deci noi facem ce trebuie pentru județ și ne pișăm pe șefii noștri…..Nu se mai poate să-l dăm în aia, nici pe el, nici pe … de la municipiu. Nu există asemenea vocabular, să-l dăm in aia sau în aia de Ponta sau de Dragnea. Nu există așa ceva și nu va mai exista, garantez eu. În județul Satu Mare, cât sunt eu aici nu vor mai exista așa feluri de oameni. Să-i ia mama dracului pe toti, că n-am nevoie de toți nenorociții în jurul meu.

Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea. Pleacă la mama dracului toți, n-am nevoie de niciunul. Și Dan Secelean (?), eu îți spun ultima dată, dacă eu te chem la ședință și nu vii că ești la domnul primar, eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Să fii dat afară! Eu te-am pus director acolo, băi. Și nu tu îmi comanzi mie! (dă cu pumnul în masă) Ai fost numit politic, n-ai fost numit de Voica, pentru că el aici nu face legea în municipiul Satu Mare! Că m-am săturat.

Deci încă o dată, dacă te chem la mine și nu vii îți garantez că vei zbura! Și nu numai tu! Păi ce faceți voi, mă, voi faceți regula? Sau crezi că Voica îmi face mie regula? (nu se intelege)

N-am numit pe nimeni în glumă, dar ce, mă milogesc în fața lor? Nu mă milogesc. S-a terminat. S-a terminat. Deci să discutăm vorbe. Cine mai vrea să mergem împreună la muncă, mergem, care nu, acuma se ridică în picioare și pleacă.

Nu mai am nevoie de filfizoni. Că nu-s eu să-mi țin (neinteligibil) de râs. Față de toată lumea. Că nu se poate, domne. Că nu se poate pentru că oamenii ăștia Ponta si Dragnea nu merită bătaia asta de joc (neinteligibil) cu cine, cu Iohannis

Deci nu se mai poate. Dacă vreți să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. Nu am nicio problemă, nu am niciun avantaj de când sunt președinte de organizație. Pierd ca un prost, și ca imagine pierd, și sănătate, pierd și bani, pierd de toate. Dar nu-mi pare rău, dar măcar să văd rezultate, domne, că îi respect prea mult pe oamenii ăștia, vin de patru ori într-un an de zile. Vine lumea și cere. Toată lumea se plânge (neinteligibil) .

Dar nu se mai poate. Deci chiar m-am săturat. O să merg acuma la București, o să-i spun exact situația și o să le spun fraților, despre asta e vorba. Dacă în municipiu nu poți să discuți cu nimeni, de asta s-a întâmplat ……(neinteligibil, sună un telefon), n-a vrut să ia măsuri dure acuma înainte că s-a gândit ……(neinteligibil). Dar mâine o să zic tot. Și mă duc la organizatțe, nicio problemă. Dar nu sunt eu slugă, măi, frate, dar ce credeți? Deocamdată mi s-a dat sarcina asta să conduc față de voi.

Cei care nu veți avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Județean și cât am posibilitate, nu o să primiți niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart …(neinteligibil) zero și garantez că niciunul nu mai primește nimic. Stați și muriți, asta e viața.

Deja nu se mai poate. Trebuie să mă duc eu să mă milogesc ca un prost și să pun o groază în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici să ce? Să mă fac de râs. Pentru că ăla doarme la amiază în loc să meargă în campanile electoral, alalalt în ziua votului stă și nu face nimica, mă duc la altul nimica. Unde ai fost, măi? Unde a fost …(neinteligibil) de la școală? Cum să fie la școală, mă? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus și am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Să-ți spun ceva, de luni nu mai vine la școală, să se ducă să se odihnească. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Și-o spun foarte clar. Toți directorii de deconcentrate care au fost numiți politic , directorii de școli, toți care au fost numiți politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat. Eu îmi asum pentru traba asta și plec și eu, nicio problemă, dar nu stau în fața voastră să mă fac de râs. Nu stau, s-a terminat„.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului