Eugen Orlando Teodorovici îi transmite lui Klaus Iohannis că a căpătat o fobie de stânga: ”Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei!”

Eugen Orlando Teodorovici îi transmite lui Klaus Iohannis că a căpătat o fobie de stânga: ”Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei!”
Eugen Orlando Teodorovici îi transmite lui Klaus Iohannis că a căpătat o fobie de stânga: ”Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei!”

Președintele Klaus Iohannis este ținta unui nou mesaj postat, în mediul online, de Eugen Orlando Teodorovici, iar acesta notează că primul om în stat are întregul ”sistem de valori” dereglat.

Klaus Iohannis a căpătat o fobie de stânga, în opinia lui Teodorovici, ”emisfera politică stângă” fiindu-i blocată. Nu există un echilibru, așa cum ar fi normal, între orientarea de stânga și cea de dreapta, iar acest ”exces” permanent al președintelui nu produce decât ”abateri repetate și abuzuri grave”.

Eugen Orlando Teodorovici avertizează că principiile fundamentale ale democrației nu mai sunt respectate de șeful statului, acesta privind politica de stânga doar cu ”ochelari de cal”, iar pe cea de dreapta cu ”ochelari de soare”.

”Președintele cu o mână dreaptă și una … nedreaptă‼️ Președintele Iohannis a căpătat o fobie de stânga ce i-a dereglat întregul sistem de valori și i-a blocat, aproape total, emisfera politică stângă. Totuși, în politică, ca și în anatomia umană, trebuie să existe un echilibru între orientările de stânga și de dreapta, așa cum creierul echilibrează distribuirea funcțiilor în mod natural fiecărei emisfere în parte.

Iar excesul de dreapta al președintelui Iohannis produce abateri repetate și abuzuri grave asupra sănătății democrației din România. Pentru că refuză cu obstinație respectarea unor principii fundamentale ale democrației, precum pluralismul politic, libertatea de exprimare și votul majorității. Pentru că privește cu ochelari de cal politica de stânga și ochelari de soare pe cea de dreapta, în ciuda faptului că pandemia a impus luarea unor măsuri cu un puternic caracter social … din păcate neînțelese și prost aplicate de guvernarea PNL!”, scrie Teodorovici pe pagina sa de socializare.

Pentru că perseverează în a cântări cu dublă măsură, arătând cu degetul spre stânga și mângâind pe creștet dreapta pentru metehnele clasei politice, pentru transferurile din pragul alegerilor, pentru calitatea miniștrilor, pentru insuficiența măsurilor economice și fiscal-bugetare și pentru toate neajunsurile din infrastructură, din sistemul de sănătate, educație, agricultură sau pentru modul în care drepturile copiilor, salariaților și pensionarilor sunt respectate!

Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici: ”Nu e corect să nu vedeți bârna din ochiul propriilor guverne PNL”

Mesajul extrem de dur al lui Eugen Orlando Teodorovici continuă prin acuzația că președintele Klaus Iohannis a rămas, pur și simplu, ”încremenit” în proiectul personal de ”DEPESEDIZARE – PENELIZARE”.

Eșecul, abuzul sau incompetența pot fi descoperite – îi transmite Teodorovici lui Iohannis – ”mai aproape de dreapta liberală”.

”Nu e deloc în regulă, domnule Iohannis, să rămâneți încremenit în unicul proiect pe care vreți să-l lăsați în urma celor 2 mandate prezidențiale irosite: DEPESEDIZARE – PENELIZARE! Nu e corect să nu vedeți bârna din ochiul propriilor guverne PNL, dar să continuați să căutați paiul din ochiul guvernelor PSD!

Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei! Încercați să depășiți limita unor banale apariții la ora 18:00 și nivelul promisiunilor de genul: „am pretenția că după alegerile parlamentare să ne apucăm foarte serios de treabă! Nu vă mai salvează PeeeSeeeDeee‼️”, concluzionează Eugen Orlando Teodorovici.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Decizie ireală în dosarul lui Vlad Pascu. Părinții victimelor sunt revoltați după ce au aflat...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
VIDEO Dubla sinucidere din Hunedoara. Drama tatălui care a încercat să-și salveze fiica, dar a...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Tatăl uneia dintre fetele care s-au sinucis în Uricani nu a mai aşteptat salvatorii şi...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Cine este bărbatul al cărui braț a fost găsit în Dragoslavele? Antebrațul acestuia a fost...
„Am avut sentimentul că trec prin iad” Daciana Sârbu, despre divorțul de Victor Ponta. Când...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
David Popovici a cucerit-o pe Zsuzsanna Jakabos, cea mai frumoasă înotătoare a Ungariei
Mai mulți ROMÂNI au intrat în CARTEA RECORDURILOR după ce au descoperit...
Vladimir Putin cutremură planeta! Anunț fulger făcut de liderul de la Kremlin
Legea asociațiilor de bloc în 2024. Obligațiile și drepturile proprietarilor de apartamente
O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire...
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...