Eugen Orlando Teodorovici îi transmite lui Klaus Iohannis că a căpătat o fobie de stânga: ”Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei!”

Eugen Orlando Teodorovici îi transmite lui Klaus Iohannis că a căpătat o fobie de stânga: ”Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei!”
Eugen Orlando Teodorovici îi transmite lui Klaus Iohannis că a căpătat o fobie de stânga: ”Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei!”

Președintele Klaus Iohannis este ținta unui nou mesaj postat, în mediul online, de Eugen Orlando Teodorovici, iar acesta notează că primul om în stat are întregul ”sistem de valori” dereglat.

Klaus Iohannis a căpătat o fobie de stânga, în opinia lui Teodorovici, ”emisfera politică stângă” fiindu-i blocată. Nu există un echilibru, așa cum ar fi normal, între orientarea de stânga și cea de dreapta, iar acest ”exces” permanent al președintelui nu produce decât ”abateri repetate și abuzuri grave”.

Eugen Orlando Teodorovici avertizează că principiile fundamentale ale democrației nu mai sunt respectate de șeful statului, acesta privind politica de stânga doar cu ”ochelari de cal”, iar pe cea de dreapta cu ”ochelari de soare”.

”Președintele cu o mână dreaptă și una … nedreaptă‼️ Președintele Iohannis a căpătat o fobie de stânga ce i-a dereglat întregul sistem de valori și i-a blocat, aproape total, emisfera politică stângă. Totuși, în politică, ca și în anatomia umană, trebuie să existe un echilibru între orientările de stânga și de dreapta, așa cum creierul echilibrează distribuirea funcțiilor în mod natural fiecărei emisfere în parte.

Iar excesul de dreapta al președintelui Iohannis produce abateri repetate și abuzuri grave asupra sănătății democrației din România. Pentru că refuză cu obstinație respectarea unor principii fundamentale ale democrației, precum pluralismul politic, libertatea de exprimare și votul majorității. Pentru că privește cu ochelari de cal politica de stânga și ochelari de soare pe cea de dreapta, în ciuda faptului că pandemia a impus luarea unor măsuri cu un puternic caracter social … din păcate neînțelese și prost aplicate de guvernarea PNL!”, scrie Teodorovici pe pagina sa de socializare.

Pentru că perseverează în a cântări cu dublă măsură, arătând cu degetul spre stânga și mângâind pe creștet dreapta pentru metehnele clasei politice, pentru transferurile din pragul alegerilor, pentru calitatea miniștrilor, pentru insuficiența măsurilor economice și fiscal-bugetare și pentru toate neajunsurile din infrastructură, din sistemul de sănătate, educație, agricultură sau pentru modul în care drepturile copiilor, salariaților și pensionarilor sunt respectate!

Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici: ”Nu e corect să nu vedeți bârna din ochiul propriilor guverne PNL”

Mesajul extrem de dur al lui Eugen Orlando Teodorovici continuă prin acuzația că președintele Klaus Iohannis a rămas, pur și simplu, ”încremenit” în proiectul personal de ”DEPESEDIZARE – PENELIZARE”.

Eșecul, abuzul sau incompetența pot fi descoperite – îi transmite Teodorovici lui Iohannis – ”mai aproape de dreapta liberală”.

”Nu e deloc în regulă, domnule Iohannis, să rămâneți încremenit în unicul proiect pe care vreți să-l lăsați în urma celor 2 mandate prezidențiale irosite: DEPESEDIZARE – PENELIZARE! Nu e corect să nu vedeți bârna din ochiul propriilor guverne PNL, dar să continuați să căutați paiul din ochiul guvernelor PSD!

Căutați mai aproape de dreapta liberală eșecul, abuzul, incompetența și jaful din banul public făcute în numele pandemiei! Încercați să depășiți limita unor banale apariții la ora 18:00 și nivelul promisiunilor de genul: „am pretenția că după alegerile parlamentare să ne apucăm foarte serios de treabă! Nu vă mai salvează PeeeSeeeDeee‼️”, concluzionează Eugen Orlando Teodorovici.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers