Eugen Tomac, despre ”Dreapta Unită” strâmb: ”Alianţele electorale între PNL şi USR de la nivel local n-au nimic în comun cu interesul cetăţenilor”

Eugen Tomac, despre ”Dreapta Unită” strâmb: ”Alianţele electorale între PNL şi USR de la nivel local n-au nimic în comun cu interesul cetăţenilor”
Eugen Tomac, la ieșirea de la urne: “Am votat pentru oameni politici care au idealuri, nu interese de conjunctură”

Eugen Tomac, liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP), acuză PNL și USR că duc o luptă ”de fațadă”, iar totul se reduce – din punct de vedere politic – la o ”ipocrizie absolută”.

Eugen Tomac trage concluzia, în urma a ceea ce se întâmplă în ultimele zile, că ”marea bătălie electorală” se dă, de fapt, între PNL și USR, cu atât mai mult cu cât în provincie ”se luptă pe viață și pe moarte”. Singurii care au de pierdut în toată această ”ecuație politică sunt cetățenii, interesele acestora neavând nicio relevanță pentru PNL și USR, miza fiind doar câștigarea alegerilor pentru a-și servii propriile interese de partid.

”Atacurile reciproce între PNL și USR din ultimele zile cu privire la traseismul politic şi colaboraţionismul cu PSD ne arată că marea bătălie electorală este, de fapt, între cele două. La Alba, Constanţa, Iaşi, Timiş și multe alte județe, cele două partide se luptă pe viaţă şi pe moarte, ceea ce nu face decât să evidenţieze ipocrizia absolută de care au dat dovadă la Bucureşti. De altfel, alianţele electorale între PNL şi USR de la nivel local n-au nimic în comun cu interesul cetăţenilor. Singurul lor scop este de a salva scaunele unora sau a altora în interiorul partidelor sau în perspectiva alegerilor parlamentare”, notează liderul PMP, Eugen Tomac.

”Această luptă surdă demonstrează că ambele partide au uitat că PSD este inamicul politic, deţinând cel mai mare număr de primari şi preşedinţi de CJ în țară. PNL şi USR par să nu realizeze frâna uriaşă pe care o reprezintă baronii roşii în dezvoltarea anumitor zone din ţară pe care le controlează samavolnic de 30 de ani”

Eugen Tomac

Eugen Tomac: ”PMP nu recurge la scandal şi nici nu acceptă compromisuri sulfuroase”

Eugen Tomac consideră că PMP a rămas singura forță politică ”independentă” din România, neavând înțelegeri ”la vedere sau pe sub masă” cu alte formațiuni politice angrenate în bătălia electorală.

Dacă alegerile sunt un moment extrem de important în viața oricărui partid, atunci este cu atât mai importantă ”calitatea vieții cetățenilor” cărora li se adresează candidații.

”Astfel, Partidul Mişcarea Populară rămâne singura forţă politică independentă din România care nu are înţelegeri la vedere sau pe sub masă cu alte formaţiuni politice. PMP face o campanie curată, bazată pe soluţii la problemele cu care se confruntă comunitățile. Noi am înțeles că scopul final al unei administraţii locale este să îmbunătățească calitatea vieţii cetăţenilor. Alegerile nu sunt despre câştigul politic al vreunui partid şi nici despre scaunele pe care se aşează un politician sau altul, ci despre obligaţia noastră de a oferi o administraţie onestă şi pricepută după 30 de ani în care PSD ne-a ţinut pe loc”, menționează Eugem Tomac în postarea sa din mediul online.

”Scandalurile ultimelor zile sunt mai mult decât îngrijorătoare. Acestea vor lăsa răni adânci în rândul partidelor care susţin îndepărtarea PSD din zonele de putere din România, iar acest lucru ar complica mult situaţia în perspectiva alegerilor parlamentare”

Eugen Tomac

Partidul Mișcarea Populară – mai scrie Eugen Tomac în mediul online – nu recurge ”la scandal” și nici nu va accepta ”compromisuri sulfuroase”, iar ”România are nevoie de un partid de centru-dreapta autentic”.

”Dincolo de toate, PMP va continua să ţină linia corectă, noi nu vom cădea în capcana acestor lupte sterile. România are nevoie de un partid de centru-dreapta autentic, cu o ideologie şi idei clare, care nu se eschivează de responsabilitate, care nu recurge la scandal şi nici nu acceptă compromisuri sulfuroase”, mai scrie, pe pagina de socializare, Eugen Tomac.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?