Europarlamentarul Cristian Bușoi: ”Voi lupta pentru a sprijini alocarea și implementarea celor 80 de miliarde de euro primite de România!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Europarlamentarul Cristian Bușoi: ”Voi lupta pentru a sprijini alocarea și implementarea celor 80 de miliarde de euro primite de România!”

Europarlamentarul Cristian Bușoi a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care declară că va lupta, ca român, pentru a sprijini alocarea și implementarea celor 80 de miliarde de euro negociate, la Bruxelles, de președintele Klaus Iohannis.

Prezentându-și cel de-al doilea obiectiv, Cristian Bușoi precizează că – fiind medic și raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UEva susține alocarea de bani suplimentari pentru sistemul de sănătate, mai ales în contextul în care Europa se află într-o luptă permanentă cu ”noul coronavirus, cu cancerul și bolile de inimă, cu hepatitele și bolile rare”.

”Ca român voi lupta pentru a sprijini alocarea și implementarea a ceea ce foarte bine a negociat președintele Klaus Iohannis: 80 miliarde de euro pentru România. Ca medic și raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UE voi susține alocarea de bani suplimentari pentru Sănătate. Acestea sunt cele două obiective mari ale mele”, notează europarlamentarul Cristian Bușoi.

Europa a promis cetățenilor că va lupta cu noul coronavirus, cu cancerul și bolile de inimă, cu hepatitele și bolile rare. Nu putem accepta doar o “pilulă amară” – cum a declarat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și un buget sfâșiat pentru Programul de Sănătate Health4EU. Cetățenii cer de la noi acțiune acum. Nu îi putem dezamăgi!

Cristian Bușoi

Cristian Bușoi: ”La Sănătate avem nevoie de mai mulți bani. Bani care să ne ajute să însănătoșim Europa”

Europa se confruntă cu o criză medicală fără precedent, iar lupta împotriva efectelor negative – la toate nivelurile – ale noului coronavirus este permanentă. Cristian Bușoi mai scrie – în postarea sa publicată pe pagina de socializare – că Europa trebuie însănătoșită, iar tocmai de aceea este nevoie de ”bani care să vindece”. 

”La Sănătate avem nevoie de mai mulți bani. Bani care să ne ajute să însănătoșim Europa, bani care să vindece, să crească speranța de viață și calitatea vieții, în general. Susțin punctul de vedere al președintelui PPE, Manfred Weber, care a subliniat la Summit-ul UE că “acest Cadru Financiar Multianual nu se ridică la înălțimea provocărilor de viitor”.

Cristian Bușoi

”Ca român voi lupta pentru a sprijini alocarea și implementarea a ceea ce foarte bine a negociat președintele Klaus Iohannis: 80 miliarde de euro pentru România. Ca medic și raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UE voi susține alocarea de bani suplimentari pentru Sănătate. Acestea sunt cele două obiective mari pe care le am. Cetățenii români, cetățenii europeni merită acești bani!”, încheie europarlamentarul Cristian Bușoi.

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Trecutul STRANIU al poliţistului care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean! Ce făcea bărbatul...
Ce trenuri merg spre litoral din toată România. Anunțul de ultimă oră al CFR făcut...
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide